Header Ads


Unlabelled Φοβερή πρόκληση ρεπόρτερ ΠΑΟΚ: «Το πιο χάρτινο, πέτσινο και λερωμένο πρωτάθλημα της δεκαετίας»!

Φοβερή πρόκληση ρεπόρτερ ΠΑΟΚ: «Το πιο χάρτινο, πέτσινο και λερωμένο πρωτάθλημα της δεκαετίας»!


«Στην υγεία των δικαστών και των διαιτητών ο τίτλος».  


Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για τον Δημήτρη Θάνο, τους διαιτητές και τους πραγματικούς... πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος.

Με χρυσά γράμματα θα αναφέρεται από τους ιστορικούς τους μέλλοντος, ο Δημήτρης Θάνος. Έβαλε κι αυτός ένα λιθαράκι (τσιμεντόλιθο έβαλε αλλά δεν χρειάζεται να τα λέμε όλα) στην προσπάθεια της ΑΕΚ να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα στα χαρτιά. Μιμούμενος τον περίφημο Σπάθα, έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να αποφύγει στραπάτσο η ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, στην χειρότερη περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα έφευγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ΟΑΚΑ σύμφωνα με την απόδοση των παικτών του. Υπό φυσιολογικές συνθήκες. Υπό τις συνθήκες που φρόντισε να δημιουργήσει ο διαιτητής από τον σύνδεσμο των Γρεβενών, δεν διασαλεύθηκε η... τάξη.

Ο Θάνος επιβεβαίωσε ότι δικαιούται αναφοράς στη λίστα των ανθρώπων που διορίζουν φέτος πρωταθλήτρια την ΑΕΚ και μάλιστα χωρίς ΑΣΕΠ. Προηγήθηκαν οι Αρετόπουλος, Σκολαρίκη, Κομίνης, Ποντίκης, Στυλιάρας, Καποδίστριας. Επειδή δεν θέλω να αδικώ ανθρώπους, θα προσθέσω και τον Μάνταλο. Ήταν όλοι τους υπέροχοι.

Αυτούς θα θυμόμαστε όταν μνημονεύουμε το φετινό πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα που θα θυμόμαστε ως το πιο χάρτινο, πέτσινο και λερωμένο, της τελευταίας δεκαετίας. Και ένα από τα πιο πέτσινα, χάρτινα και λερωμένα, από σύστασης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τέτοιο πρωτάθλημα ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν στην ΑΕΚ. Μπορούν; Μια χαρά μπορούν. Είναι προφανές ότι δεν έχουν ηθικές αναστολές.

Τουλάχιστον στο γλέντι της φιέστας, οφείλουν να κάνουν προπόσεις και να πιούνε στην υγεία των διαιτητών και των δικαστών. Προεξοφλώ πως ο τίτλος έχει κριθεί. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί η επιτροπή εφέσεων στην οποία προσέφυγε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόφαση του κ. Καποδίστρια σχετικά με την τύχη του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, μπορεί να χαλάσει την... γιορτή.

ΥΓ Ο ΠΑΟΚ, ο πραγματικός πρωταθλητής της φετινής περιόδου μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στο Περιστέρι. Παρά το ψυχολογικό βάρος των δικαστικών αποφάσεων, παίκτες και τεχνική ηγεσία στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, προσθέτοντας 3 ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό της ομάδας. Με αφαίρεση 9 βαθμών από τα δικαστήρια και πάνω από τα μισά εντός έδρας παιχνίδια του κεκλεισμένων των θυρών, ο ΠΑΟΚ «καβάλησε» και τον Ολυμπιακό.

Στο σημείο αυτό να συγχαρούμε τον Ατρόμητο για την στάση της διοίκησης, των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας. Φέρθηκαν σας άνδρες (σπάνιο σε σχέση με όσα βλέπουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο) και αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ χωρίς να σκηνοθετήσουν τραυματισμό ή να αισθανθούν απειλή μετά το γκολ του Κάμπος.

Υπάρχουν και ομάδες που σέβονται την ιστορία τους, το ποδόσφαιρο και φυσικά τους αντιπάλους. Ομάδες που δικαιούνται τον σεβασμό μας πολύ περισσότερο από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

ΥΓ 1 Εκείνο το επικοινωνιακό παραμυθάκι με τον χαλίφη, δεν βλέπω να το παίζουν τα συστημικά ΜΜΕ. Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν έχει χαλίφη το ελληνικό ποδόσφαιρο; Όλα καλά;

ΥΓ 2 Το άλλο το παραμυθάκι με το Grexit, επίσης σας... τελείωσε; Να ξέρετε ότι θα αποτελούσε δώρο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να αποδεχθεί η FIFA την εισήγηση του Αυστριακού επιτρόπου (Χέρμπερτ Χούμπελ) και να μας αφήσει στη μοίρα μας. Ίσως ένα τέτοιο ηλεκτροσόκ χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο για να αναγεννηθεί. Η αλλαγή στην ΕΠΟ δεν αποδείχθηκε ικανή να αλλάξει τον χάρτη. Χρειάζονται πιο ριζοσπαστικές λύσεις για να χαρούμε το άθλημα. Το καταλάβαμε.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.