Header Ads


Γιγαντοοθόνες και πάρτι τίτλου στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Γιγαντοοθόνες και πάρτι τίτλου στη Νέα Φιλαδέλφεια!


Η ΑΕΚ προτίθεται να στήσει γιγαντοοθόνες στην πόλη προκειμένου οι οπαδοί της να δουν το ματς με τον Απόλλωνα και εν συνεχεία να γιορτάσουν τον τίτλο όλοι μαζί!


Ημέρες του περασμένου Ιουλίου, όπου στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε ο αγιασμός για την ανέγερση της «Αγίας Σοφίας» και συνάμα η εκκίνηση του μεγάλου ονείρου, θα ζήσουν η ΑΕΚ και οι οπαδοί της το προσεχές Σάββατο (5/5).

Όπως έγραψε και το Sportime .gr, οι σκέψεις για φιέστα στη Νέα Φιλαδέλεφια ωριμάζουν ολοένα και πιο πολύ, κυρίως λόγω του συμβολικού χαρακτήρα που θα έχει ένα τέτοιο γεγονός.

Δηλαδή η κατάκτηση του τίτλου ύστερα από 24χρόνια, να γιορταστεί στα πάτρια «κιτρινόμαυρα» εδάφη και όχι στο απόμακρο ΟΑΚΑ.

Γι αυτό το λόγο άλλωστε και στην ΑΕΚ δεν επέμεναν στο να διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Καλογρέζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις προκαταρκτικές συζητήσεις που έχουν κάνει οι δυο ΠΑΕ για την αναμέτρηση, οι άνθρωποι της Ενωσης έχουν διαμηνύσει σε αυτούς του Απόλλωνα, πως η σύσταση, ή καλύτερα, η κατεύθυνση που θα δοθεί στους οπαδούς της ΑΕΚ, θα είναι η παρακολούθηση του αγώνα να γίνει από γιγαντοοθόνες που θα στηθούν πέριξ της υπό κατασκευής «Αγίας Σοφίας» και σε κεντρικά σημεία της πόλης της Νέας Φιλαδέλφειας!

Φυσικά αυτό δεν θα πρέπει να αποκλείσει την παρουσία των φίλων της ΑΕΚ στην γειτονική Ριζούπολη, κάτι πάντως που θα έχει να κάνει και με τον αριθμό τον εισιτηρίων που θα βγάλει προς διάθεση η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Αλλωστε από την στιγμή που στην Ριζούπολη έχουν φιλοξενηθεί φέτος οπαδοί όλων των μεγάλων ομάδων αλλά και άλλων (Παναιτωλικός, Λαμία, Λάρισα, Πανιώνιος, Ατρόμητος), θα ήταν ουτοπικό να μην μεταβούν οπαδοί της ΑΕΚ που θα γιορτάζουν το πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός πως ακολουθεί οι τελικός με τον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά πως οι πανηγυρισμοί μπορεί να αποπροσανατολίσουν εύκολα τους ποδοσφαιριστές, πρόθεση είναι μετά την απονομή του πρωταθλητή που θα γίνει στο «Γ. Καμάρας» η κούπα να μεταφερθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να γιορταστεί εκεί το ιστορικό γεγονός.

*sportime.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.