Header Ads


Η απάντηση της ORIGINAL στον ΠΑΟΚ (pic)

Η απάντηση της ORIGINAL στον ΠΑΟΚ (pic)


Μαθήματα ιστορίας απο την μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ


Mε ένα κείμενό της στην επίσημη σελίδα της στο facebook η ORIGINAL παραδίδει... δωρέαν μαθήματα ιστορίας προς τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά το κείμενο αναφέρει: 

«Αφού κάψαμε και διαλύσαμε τον καρνάβαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου βγάζοντας τον έξω από τους στόχους του σε μια βδομάδα, τώρα έχουμε να κάνουμε με αυτούς τους ζάβλακες του βορρά. Αυτούς τους μίζερους που εδώ και χρόνια τους φταίει το κατεστημένο της Αθήνας, όμως δεν εχουν κανένα ηθικό φραγμό να αντιγράψουν επ'ακριβώς τις τακτικές και τις συνήθειες του κατεστημένου του Πειραιά. ΙΔΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΚΑΡΜΠΟΝ! Σαν νεος Σωκράτης ο εκ Γεωργίας Ιβάν μοίρασε το μεροκάματο κάνοντας υπαλλήλους τους οργανωμένους οπαδούς, έδωσε αξία και λόγο σε δημοσιογραφίσκους της πλάκας να περνάνε την γραμμή και οι εποχές ενος νεοκόκκαλη ξαναζωντανεύουν στη Θεσσαλονίκη...! Η διαφορά; μόνο στο όνομα...Ο,ΤΙ ΠΕΙ Ο ΙΒΑΝ! Η συνέχεια; γνωστή και δοκιμασμένη κατακόκκινη συνταγη! Δανεικούς από εδώ και από εκεί με την προϋπόθεση βέβαια να μην παιζουν εναντίον του μπαοκ, πέναλτυ ανύπαρκτα στα δύσκολα λεπτά, γκολ οφσαϊντ, "φιλικά" με τις μισες και παραπάνω ομάδες του πρωταθλήματος, όλως τυχαίως όλοι οι ποδοσφαιριστές των αντιπάλων να εκτίουν την ποινή τους και να μην αγωνίζοντε στον αγώνα με τον μπαοκ...κτλ κτλ! ΙΔΙΟΙ ΛΕΜΕ ΚΑΡΜΠΟΝ!

Φθάνουμε λοιπόν στο σήμερα που παρόλα αυτά και επειδή είναι μίζεροι και κομπλεξικοί από την ημέρα που ιδρύθηκαν, το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να είναι δεύτεροι με 5 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ.
Κάπου εδώ λοιπόν και επειδή ως γνωστόν ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνετε, για να δικαιολογήσουν την δική τους ανυπαρξία, τα δικά τους λάθη, τα δικά τους κόμπλεξ, αρχίζουν έναν πόλεμο προπαγάνδας εναντίον της ΑΕΚ. «Πρωτάθλημα στα χαρτιά για την ΑΕΚ» παίζουν μέρα-νύχτα τα μέσα της Θεσσαλονίκης από την μια, για ιστορία που δεν διαγράφει μας λέει ο Γιωργάκης από την άλλη. Ο Γιωργάκης... αυτός ο γίγαντας... ο Φασούλας της Τσάλκας και ολόκληρης της Σοβιετίας..!

Ακούστε λοιπόν αιώνια τεταρτοπέμπτοι, άκου και εσυ georgiss τι γράφει η ιστορία :
Η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει ούτε μισό βαθμό στα χαρτιά και τις αίθουσες των δικαστηρίων. 
Η ΑΕΚ ό,τι βαθμούς έχει κερδίσει ή χάσει το έχει κάνει ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (3 κερδισμένοι με το μπουρδελάκι σας με 10 παίχτες από το 8ο λεπτό).
Η ΑΕΚ έχει χάσει πρωτάθλημα στα χαρτιά από αυτούς που εσείς κρυφά θαυμάζετε και φανερά πλέον αντιγράφετε. Τον θαυμασμό σας τον δείξατε ακόμα και εκείνη την χρονιά που απουσιάζατε στην επικύρωση της βαθμολογίας. Βέβαια εκείνη την χρονιά εσύ Γιωργάκη το πιο πιθανό είναι να μην ήξερες καν τι είναι παοκ αλλα πάμε παρακάτω...
Η ΑΕΚ το 2011 σε αγώνα κυπέλλου στην Τούμπα και αφού είχατε κάψει τον Σαχά δεν έφυγε. Βγήκε και έπαιξε μετά απο παρακάλια μην τιμωρηθείτε. Το αποτέλεσμα λίγη σημασία έχει καθότι φυσιολογικό : 0-1 και αποκλεισμός. 
Μιλάτε για πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο μπουγάτσες με "ήθος" όταν είναι ακόμα πολύ πρόσφατα τα καμώματά σας πέρυσι στα play off, εκεί που ενώ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ χάνατε, κάπου στο 60 έπεσε κάτω ο προπονητής σας σαν άλλος Γκαρσία. Εκεί που έβλεπε κάμερες ο Κωσταντινίδης και λιποθυμούσε ο Ιβιτς. Εκεί που έφυγε για τον Ευαγγελισμό σε αναπηρικό καροτσάκι. Εκεί που πήρατε αντρίκια το παιχνίδι στα χαρτιά φορτώνοντας τον αντίπαλο με -3, κεκλεισμένων και πρόστιμο. ΞΕΦΤΙΛΕΣ! 
Η καλή σας σχέση βέβαια με τα δικαστήρια δεν ξεκίνησε πέρυσι. Από το 1976 ακόμα που κάνατε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ να τιμωρηθεί η ΑΕΚ με αφαίρεση βαθμών (στα χαρτιά πάντα) για ένα φιλικό (!!!) με την Άαχεν που είχε χρησιμοποιηθεί (νόμιμα όπως αποδείχτηκε) ο Θωμάς Μαύρος.

Αυτά και άλλα πολλά γράφει λοιπόν η ιστορία μα αυτό που δεν ξεγράφει ποτέ είναι ένα : Την ΑΕΚ ποτέ δεν θα την φτάσετε μίζεροι, κομπλεξικοί ούτε σε ιστορία, ούτε σε τίτλους, ούτε σε λαό, αλλά πολύ περισσότερο ούτε σε ηθικές αξίες που πηγάζουν απο τις προσφυγικές μας ρίζες.

Aυτοί οι γαύροι του βορρά λοιπόν θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα. Με κάθε τρόπο, δεν τους νοιάζει. Ας πάρουν το πρωτάθλημα και ας κάνουν τα ίδια πράγματα με αυτά που τόσα χρόνια κράζουν. Δεν μπορούν όμως... είναι μίζεροι, κομπλεξικοί, μικρή ομάδα που αγκομαχάει να φτάσει σε πρωταθλήματα τον συμπολίτη αρούλη, ομάδα που και μόνη της να παίξει σε ενα πρωτάθλημα, τρίτη θα βγει.

Την Κυριακή λοιπόν διέλυσε και στείλε στην πυρά μαζί με τον ερυθρόλευκο και τον ασπρόμαυρο καρνάβαλο ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ! ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΡΜΠΟΝ.

Υ.Γ : Κυριάκος Κυριάκος... το μόνο νταμπλ που θα πάρει φέτος ο μπαοκ.
Υ.Γ2: Οι φώτο που επιλέξαμε να ακολουθήσουν το κείμενο δεν είναι τυχαίες... να μας (σας) θυμίζουν πως η Τούμπα γεμάτη είναι πιο ωραία και πως ο μόνος Σαββίδης που έχει σηκώσει πρωτάθλημα εκεί μέσα είναι Κύπριος».




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.