Header Ads


Χολσχάουζερ: «Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή η ΑΕΚ, θα πρέπει να περιμένουμε»

Χολσχάουζερ: «Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή η ΑΕΚ, θα πρέπει να περιμένουμε»


Ο Αυστριακός χαφ της Αούστρια Βιέννης μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, χαρακτηρίζοντας την ΑΕΚ μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να περιμένουν.


Η ΑΕΚ έχει πάντα στο κάδρο της την περίπτωση του Ράφα Χολσχάουζερ, φαίνεται όμως ότι και ο ίδιος ο Αυστριακός έχει στο μυαλό του την κιτρινόμαυρη ομάδα, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα και μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τον επόμενο πιθανό προορισμό του για να συνεχίσει την καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Χολσχάουζερ μίλησε στο Krone-TV τονίζοντας αρχικά ότι «δεν έχω υπογράψει πουθενά» και πρόσθεσε ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή και μια ομάδα, που παίζει πάντα σε διεθνές επίπεδο, προσθέτοντας στο τέλος ότι θα πρέπει να δουν τι θα γίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τα τελευταία γεγονότα, αλλά κρατώντας πάντα την Ένωση σαν βασική του σκέψη.

«Δεν έχω υπογράψει πουθενά ακόμη και δεν έχω πάρει κάποια οριστική απόφαση. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο από αυτό. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, κάποιοι οπαδοί άρχισαν να σχολιάζουν τα ποστ μου και η ΑΕΚ είναι μια πολύ, πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα, που παίζει πάντα στην Ευρώπη. Η Αθήνα είναι σίγουρα μια πιθανότητα για μένα για το καλοκαίρι, όμως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο έπειτα από τα πρόσφατα γεγονότα, η βασική μου σκέψη είναι ότι η ομάδα παίζει πάντα σε διεθνές επίπεδο».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.