Header Ads


Unlabelled «Τρελαμένοι» στο Λιμάνι με… Φορτούνη - Γιατί «βράζουν» πριν από την ΑΕΚ και τι ετοιμάζουν!

«Τρελαμένοι» στο Λιμάνι με… Φορτούνη - Γιατί «βράζουν» πριν από την ΑΕΚ και τι ετοιμάζουν!


Χαμός στο Ρέντη λίγες ώρες πριν το παιχνίδι-φωτιά! - «Τρελαμένοι» στο Λιμάνι με… Φορτούνη!


Αποφασισμένοι να το πάρουν πάνω τους το θέμα της πρόκρισης επί της ΑΕΚ και της προσπάθειας «εκδίκησης» για την ήττα στον α’ γύρο του πρωταθλήματος, εμφανίζονται οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ετσι και αλλιώς, η ψυχολογία στο στρατόπεδο των Ερυθρολεύκων έχει... χτυπήσει ταβάνι το τελευταίο χρονικό διάστημα και οι παίκτες των πρωταθλητών δείχνουν πιο σίγουροι από ποτέ για την αξία της ομάδας τους και τις δυνατότητές τους.

Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι εμφανίζονται για έναν επιπλέον λόγο ιδιαίτερα πεισμωμένοι, ώστε να δώσουν απαντήσεις σε όσους συνεχίζουν να τους αμφισβητούν. Εχει να κάνει με το γεγονός πως παρότι ο Ολυμπιακός ανέτρεψε διαφορά πέντε βαθμών στο πρωτάθλημα και παίζει σταθερά όλο και καλύτερο ποδόσφαιρο, εντούτοις τα γνωστά κέντρα «εξυγίανσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου επέλεξαν να κάνουν «σημαία» τους το πέναλτι που κέρδισε ο Φορτούνης στο ματς με την Ξάνθη και να ανοίξουν πάλι έναν νέο κύκλο συζητήσεων για το πόσο... ευνοείται(!) από τη διαιτησία ο Ολυμπιακός. 

Στο Λιμάνι άπαντες «βράζουν» με τα σχόλια που ακούν και διαβάζουν ύστερα από ένα ματς που έληξε με καθαρή νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 3-0 και στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν σε 17 τελικές προσπάθειες έναντι μόλις 6 του αντιπάλου τους. 

Είναι βέβαιοι, συνεπώς, ότι η παρατεταμένη επιχειρηματολογία για το αν υπήρχε πέναλτι επί του Φορτούνη ή όχι είναι καθαρά και μόνο εκ του πονηρού και ότι στην πραγματικότητα, σκοπός των «βολών» που δέχεται ο Ολυμπιακός και ο παίκτης είναι να αποπροσανατολιστεί ο απλός φίλαθλος από το ένα και μοναδικό αδιαμφισβήτητο και αδιαπραγμάτευτο γεγονός των ημερών: Σύμφωνα με τους Πειραιώτες, αυτό δεν είναι άλλο από το ότι ο Ολυμπιακός παίζει διαρκώς όλο και καλύτερο ποδόσφαιρο, επιστρέφοντας ξανά σε αγωνιστικά στάνταρ που δύσκολα μπορούν να πιάσουν οι αντίπαλοί του.

Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες του Ολυμπιακού δείχνουν αποφασισμένοι τις τελευταίες μέρες να κλείσουν τα αυτιά τους στα κακεντρεχή και κακόβουλα σχόλια και -όπως λένε στον Ρέντη- να παίξουν τόσο καλά κόντρα στην ΑΕΚ, ώστε να υπερνικήσουν αν χρειαστεί και μια προκατειλημμένη εις βάρος τους διαιτησία, έπειτα από τον ντόρο που ξέσπασε τα τελευταία 24ωρα...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.