Header Ads


Unlabelled Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό! - Λεφτά + παίκτη δανεικό!

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό! - Λεφτά + παίκτη δανεικό!


Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός αριστερός μπακ... υπέκυψε στο πρέσινγκ και συμφώνησε για συμβόλαιο δυόμιση ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με 300.000 ευρώ τον χρόνο. 


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που χειρίστηκε προσωπικά το θέμα τα έχει βρει από νωρίτερα με τον Γιάννη Αλαφούζο και έτσι η μεταγραφή είναι πλέον ολοκληρωμένη. Ο Χουλτ έρχεται στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις, υπογραφές και ανακοινώσεις την Τετάρτη τελευταία μέρα των μεταγραφών. Η ΑΕΚ εκτός από τα οικονομικά ανταλάγματα που θα δώσει στους πράσινους έχει προτείνει να αποκτήσουν και τον Μεληκιώτη με την μορφή δανεισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης ήταν βασικός μεταγραφικός στόχος του Μαρινάκη, μέσω Νότινγχαμ, όμως έχασε την προσφυγή και η ΑΕΚ τον έκανε δικό της με τον ορθόδοξο τρόπο δηλαδή αγοράζοντας τον από τον ΠΑΟ. 

Ο Μπο Νίκλας Χουλτ -όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του- γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1990 στην πόλη Βέρναμο της Σουηδίας. Έκανε ντεμπούτο στην ομάδα της γενέτειράς του, το 2008 και, μετά από 20 ματς, την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στην Έλφσμποργκ. Εκεί, παρέμεινε για μια πενταετία, έχοντας 92 εμφανίσεις και 11 τέρματα, για να μετακομίσει το 2014 στη Νις, μετρώντας 45 συμμετοχές και δύο γκολ έκτοτε. Το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟ και έπαιξε 42 φορές στην Σούπερ Λιγκ όντας βασικότατος αριστερός μπακ της ομάδας.  Ο Χουλτ είναι  διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του 6 φορές, σε επίπεδο Εθνικής Ανδρών, ενώ παράλληλα έχει περάσει προηγουμένως από όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.