Header Ads


Unlabelled Απίστευτο «θάψιμο» στην ΑΕΚ από Αλέφαντο!

Απίστευτο «θάψιμο» στην ΑΕΚ από Αλέφαντο!


Απίστευτο θάψιμο Αλέφαντου στην ΑΕΚ για Γιαννιώτα και όχι μόνο! - Απίστευτες ατάκες που θα συζητηθούν!
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει στο blog του στο pagenews.gr τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, τη μεταγραφή του Τουρέ και την κλήρωση της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλή μπάλα, ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο και δεν βελτιώθηκε στο δεύτερο. Όμως είχε το 3-1 από το πρώτο ματς και κάθισε πάνω σε αυτό να το υπερασπίσει και τα κατάφερε. Είναι μεγάλη επιτυχία η πρόκριση επί αγγλικής ομάδας.

Θα θυμάστε ότι παρ’ ότι δεν πήγαινε καλά η Μπέρνλι, εγώ σε δύο σερί στήλες πριν το ματς έλεγα ότι θα είναι πολύ δύσκολη η ρεβάνς στην Αγγλία και ότι αυτοί είναι θηρία, γρήγοροι και δυνατοί. Τα είδατε λοιπόν τι πήγε να πάθει ο Ολυμπιακός και πόσο δύσκολο ήταν το ματς.

Όποιος έχει ζήσει από μέσα το ποδόσφαιρο, ξέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα ελαφρυντικό. Θα σας πω εγώ ως προπονητής. Παίζει η ίδια 11άδα και καλά κάνει ο Μάρτινς, όμως αυτή η 11άδα έχει τραβήξει μεγάλο λούκι αυτόν τον καιρό. Έφαγε τη σκληράδα της προετοιμασίας με τις εντατικές προπονήσεις, έφαγε τα φιλικά ματς και τα απανωτά ευρωπαϊκά ματς με τη Λουκέρνη και τα ματς με την Μπέρνλι, συν την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Δεν είναι έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές αυτήν την εποχή να τραβήξουν τέτοιο λούκι. Φυσικό είναι να έχουν κουραστεί.

Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα βελτιώνεται γιατί θα μπαίνουν και οι σπουδαίες μεταγραφές που έκανε ο Μαρινάκης. Έδειξε ότι όχι μόνο δεν το βάζει κάτω, αλλά πάει πολύ γερά για να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Γκιγέρμε, Νάτχο, Χασάν, Τουρέ, έρχεται κι άλλος πιστεύω.

Ο Τουρέ είναι μεγάλος σε ηλικία αλλά για ελληνικό πρωτάθλημα τι να λέμε, αν είναι καλός; Πολύ καλός είναι. Μέχρι και στόπερ μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό. Ναι, στόπερ.

Να μην καυτηριάζουν οι αντίπαλοι την εμφάνιση του Ολυμπιακού γιατί αυτοί ήταν χειρότεροι. Η ΑΕΚ μέσα στην έδρα της κόντεψε να πάθει πατατράκ από μια ουγγρική παγκοσμίως άγνωστη ομάδα, τη Βίντι. Κες κε σε Βίντι;

Ο δε ΠΑΟΚ διασύρθηκε. Με απογοήτευσε ο Λουτσέσκου. Διασυρμός ήταν αυτό το πράγμα από την Μπενφίκα μέσα στην Τούμπα.

Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ που έπεσε η ΑΕΚ, με Μπάγερν, Μπενφίκα, Άγιαξ, έχει σχολάσει από τώρα η ΑΕΚ. Μην ασχολείστε.

Όμως επιτυχία της που έφτασε εκεί, θα πάρει τα λεφτά, το σκοπό της τον πέτυχε.

Γιαννιώτας λέει στην ΑΕΚ. Ούτε να με ρωτάτε καν, και στον Ολυμπιακό που τον δοκίμαζαν, εγώ έλεγα ¨ποιος Γιαννιώτας; Με 1… και κάτι ύψος και χωρίς γκολ, τι να τον κάνεις”. Τι έκανε στην καριέρα του ο Γιαννιώτας.

Η ΑΕΚ θέλει γερή ενίσχυση γιατί βλέπω παίκτες μέτριους, με κάνουν να γυρνάω το κανάλι και να βλέπω ξένο ποδόσφαιρο.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.