Header Ads


Πειρασμός ο…Νάιτζελ Χέις για την ΑΕΚ (video)

Πειρασμός ο…Νάιτζελ Χέις για την ΑΕΚ (video)


Ο Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ που προτάθηκε στον Μπάνκι τον κάνει να σκέφτεται ξανά την επιλογή για την θέση «4»
Ο Ντελρόι Τζέιμς που άφησε τους πάντες ικανοποιημένους με την παρουσία του σε όλα τα επίπεδα την προηγούμενη σεζόν είναι το φαβορί για την θέση "4" στην ΑΕΚ της επόμενης περιόδου όμως μια πρόταση που ήρθε στον Λούκα Μπάνκι έχει περιπλέξει την υπόθεση πάουερ φόργουορντ στη Βασίλισσα.

Συγκεκριμένα στις 7 Ιουλίου έμεινε ελεύθερος από τους Σακραμέντο Κινκς ο 24χρονος, ύψους 2.03, Νάιτζελ Χέις και ο παίκτης προτάθηκε στον Μπάνκι στην προοπτική να κάνει για πρώτη φορά φέτος το βήμα και να περάσει τον Ατλαντικό.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη που τελείωσε το δυνατό Πανεπιστήμιο του Ουϊσκόνσιν με 12,4 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ μέσο όρο και την περυσινή σεζόν έπαιξε συνολικά 9 παιχνίδια στο ΝΒΑ με τρεις διαφορετικες ομάδες (Λέικερς, Ράπτορς, Κινγκς). Στους Κινγκς αγωνίστηκε και στα 5 τελευταία παιχνίδια της σεζόν με μ.ο συμμετοχής 21 λεπτά και 3,46 πόντους και 4,4 ριμπάουντ. Στην G League έπαιξε με την θυγατρική των Νικς.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη που δείχνει πως θα έχει μεγάλη εξέλιξη και ετσι η ΑΕΚ έχει μπει σε “πειρασμό” παρότι δεν είναι ευκολο να αφήσει μια σίγουρη λύση σαν τον Ντελρόι Τζέιμς. Σίγουρα όμως η επιλογή για το "4" απέκτησε ενδιαφέρον.
*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.