Header Ads


«Μίλησα με τον Μελισσανίδη δύο λεπτά στο τηλέφωνο και είπα το ναι στην ΑΕΚ»!

«Μίλησα με τον Μελισσανίδη δύο λεπτά στο τηλέφωνο και είπα το ναι στην ΑΕΚ»!


Το άγνωστο τηλεφώνημα του Τίγρη που αποκάλυψε ο Πετράν και το οποίο τον έκανε να φορέσει το Δικέφαλο... 
Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Μάνταλος, στην συνέντευξη που παραχώρησε από το Κίελτσε της Πολωνίας, ρωτήθηκε για την απόφαση του να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ και για το εάν έβλεπε από τότε, την εξέλιξη που θα μπορούσε να έχει αυτή η ομάδα. Για την ακρίβεια, η σχετική ερώτηση που του έγινε ήταν η εξής:

-Έβλεπες στα μάτια των διοικούντων της ΑΕΚ αυτή τη βεβαιότητα ότι η ομάδα θα έχει αυτή την εξέλιξη και ότι θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος σύντομα και θα είναι έτοιμη κιόλας να μπει σε ένα νέο γήπεδο;

Με τον αρχηγό να απαντά: «Οι πρώτες μου συζητήσεις ήταν με τους ανθρώπους της παλιάς μου ομάδας της Ξάνθης. Αυτό που με είχε κάνει να πω το «ναι» εκείνη την περίοδο ήταν ένα τηλεφώνημα που είχα κάνει με τον Μελισσανίδη το οποίο διήρκησε 2-3 λεπτά και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είχα απαντήσει θετικά».

Όταν, δε, τον ρωτήσαμε να μας πει τι ακριβώς είχε ειπωθεί σε αυτά τα δύο-τρία λεπτά, πρόσθεσε: «Αυτό δεν θα σας το πω. Θα το κρατήσω για μένα, απλά νομίζω καταλαβαίνουν όλοι τι μπορεί να μου είχε πει».

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.