Βόλος-ΑΕΚ: Τι έχει ζητήσει η ΠΑΕ – Πότε θα ανοίξουν όλα τα εισιτήρια
Βόλος-ΑΕΚ: Τι έχει ζητήσει η ΠΑΕ - Πότε θα ανοίξουν όλα τα εισιτήρια
ΠΑΝΙΚΟΣ για το Πανθεσσαλικό, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι sold out
Η ΑΕΚ την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και ετοιμάζεται… «κιτρινόμαυρη» απόβαση.
Οπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει από την πρώτη στιγμή αιτηθεί τη διάθεση του συνόλου των διαθέσιμων εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων της, αριθμός που αναμένεται να ξεπερνά τις 10.000 θέσεις.
Από εκεί και πέρα, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο περαιτέρω αύξησης, εφόσον υπάρξει σχετική δυνατότητα. Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί μέσω των επίσημων συνδέσμων της γηπεδούχου ομάδας και εκτιμάται ότι θα γίνει σταδιακά. Για τον λόγο αυτό, δεν είναι δυνατόν στην παρούσα φάση να προσδιοριστεί ο τελικός αριθμός που θα τεθεί προς πώληση, πέραν των 10.000.
Nα τονίσουμε πως οργανωνόνται εκδρομές από όλη την Ελλάδα. Αναμένεται να ταξιδέψουν στον Βόλο για το παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα χιλιάδες Ενωσίτες και οι εκδρομές από τη Βόρεια Ελλάδα, την Αθήνα και διπλανές πόλεις ήδη… καταστρώνονται. Γι’ ακόμη μία φορά, οι ΑΕΚτζήδες θα «καταπιούν» ξανά πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚάρα!
Να σημειωθεί, επίσης, πως φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους που αντιστοιχούν στην Ανατολική εξέδρα (Θύρες 43-56) ή το Βόρειο πέταλο (Θύρες 31-42) μέσω της TICKETMASTER κατόπιν σχετικής ενημέρωσης – ανακοίνωσης από την ΠΑΕ ΑEK.
Ακολούθησε το Aek21fans.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις της ΑΕΚ