Το έκανε και αυτό η ΑΕΚ και ο Μάριος Ηλιόπουλος: Fan Zone στην Φλωρεντία για όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ, όλες οι λεπτομέρειες
Το έκανε και αυτό η ΑΕΚ και ο Μάριος Ηλιόπουλος: Fan Zone στην Φλωρεντία για όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ, όλες οι λεπτομέρειες
Ολη η Φλωρεντία είναι κιτρινόμαυρη και για αυτό δημιουργείται Fan Zone για όσους δεν μπουν στο γήπεδο
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας που βρίσκονται στην Φλωρεντία και δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για το αποψινό παιχνίδι, ότι μετά απο προσωπικές ενέργειες και επαφές του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ κ. Μάριου Ηλιόπουλου με τους διοργανωτες του αγώνα και τις τοπικές αρχες της πόλης της Φλωρεντίας, εξασφαλίστηκε ότι θα λειτουργήσει FAN ZONE στην οποία, όσοι το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την αναμέτρηση.
Στο σημείο θα λειτουργήσουν καντίνες και θα υπάρχουν τουαλέτες και βρίσκεται πλησίον του σταδίου «Αρτέμιο Φράνκι», στην Piazza Enrico Berlinguer. Πατήστε εδώ για να δείτε τον χάρτη.
Η μετάβαση στη FAN ZONE θα πρέπει να γίνει μέσω των οδών Viale Lingo Affrico και Viale Cialdini.
Ακολούθησε το Aek21fans.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις της ΑΕΚ