To…είχε προβλέψει και αuτό ο Μελισσανίδης για..γκρέμισμα του Καραϊσκάκη μετά το γήπεδο της ΑΕΚ – Η ατάκα του
To...είχε προβλέψει και αuτό ο Μελισσανίδης για..γκρέμισμα του Καραϊσκάκη μετά το γήπεδο της ΑΕΚ - Η ατάκα του
Κι όμως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε κάνει την προφητεία του αιώνα
Μόνο ως «η προφητεία του αιώνα» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός πως ο Μελισσανίδης είχε προβλέψει ότι ο Ολυμπιακός θα γκρεμίσει το γήπεδό του!
Βλέπετε, όταν κτίστηκε η «Αγια-Σοφιά» ξεκίνησε ο εφιάλτης τους, αφού η ΑΕΚ στα 4 χρόνια κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και ένα που χάθηκε στο νήμα. Λογικό είναι οι «ερυθρόλευκοι» να δαγκώνουν τα νύχια τους από την αγωνία και να ζηλέψουν το «Ναό»-στολίδι του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αυτή την αποκάλυψη την είχε κάνει ο συγκλονιστικός Στέλιος Μανωλάς στην παρουσίαση του βιβλίου «100 χρόνια ΑΕΚ – Η Ιστορία της ΑΕΚ μέσα από την εξέλιξη του γηπέδου της».
«Δεν θα ξεχάσω, που βλέπαμε με τον Σεραφείδη τη διπλή εξέδρα να γκρεμίζεται και κλαίγαμε. Ο Μελισσανίδης χάλασε την υγεία του για να φτιάξει το γήπεδό μας. Θυμάμαι, όμως, και τότε, που είχε έρθει ο Μελισσανίδης και μου είχε πει θα κάνουμε ένα τόσο εκπληκτικό γήπεδο, που ο Ολυμπιακός θα το γκρεμίσει το δικό του! Όταν ήρθα στην ΑΕΚ βρήκα μια οικογένεια και δεθήκαμε τόσο πολύ με όλους. Νιώθαμε ευθύνη και υποχρέωση να δίνουμε περισσότερες χαρές και λιγότερες λύπες», είχε πει ο Στελάρας.
Ακολούθησε το Aek21fans.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις της ΑΕΚ