Τι είπε ο προπονητής του Αστέρα μετά την ισοπαλία με ΑΕΚ
Τι είπε ο προπονητής του Αστέρα μετά την ισοπαλία με ΑΕΚ
Η ΑΕΚ άφησε δύο βαθμούς στην Τρίπολη, μένοντας στο 1-1 με τον Αστέρα AKTOR, με τον Γιώργο Αντωνόπουλο να κρατά τη μαχητικότητα και την προσπάθεια των παικτών του
Η ΑΕΚ άφησε δύο βαθμούς στην Τρίπολη, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα AKTOR για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα αποτέλεσμα που αποτέλεσε σημαντική βαθμολογική ανάσα για τους Αρκάδες.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Αστέρα AKTOR, Γιώργος Αντωνόπουλος, στάθηκε στη μαχητικότητα και την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας πως η ομάδα του άξιζε τον βαθμό απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο όπως η Ένωση.
Αναλυτικά ανέφερε:
Αν θα μπορούσε ο Αστέρας να πάρει κάτι παραπάνω στο ματς : «Ήταν το καλύτερο μας ματς από πλευράς μαχητικότητας από πλευράς ατομικών προσπαθειών . Τα παιδιά έκαναν φανταστική προσπάθεια για να αμυνθείς ειδικά σε αυτό το κομμάτι πρέπει να υπερβάλεις ειδικά όταν δεν έχεις την μπάλα. Προσπαθήσαμε να βρούμε κάποιες προσπάθειες που βρήκαμε αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Πήραμε ένα βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ που ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι. Ειμαι χαρούμενος για τον βαθμό αλλά και τον κόσμο που τόσο τον στενοχωρήσαμε με το ξεκίνημα που κάναμε. Ελπίζω να έχουμε καλύτερη συνέχεια».
Ακολούθησε το Aek21fans.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις της ΑΕΚ