Οι πρώτες πληροφορίες για τα Εισιτήρια Διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν – Οι σκέψεις για τα ευρωπαϊκά

Οι πρώτες πληροφορίες για τα Εισιτήρια Διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν - Οι σκέψεις για τα ευρωπαϊκά

Οι πρώτες πληροφορίες για τα Εισιτήρια Διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν - Οι σκέψεις για τα ευρωπαϊκά

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται και τα εισιτήρια διαρκείας αναμένονται μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας

Το κλίμα στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ακόμα πανηγυρικό λόγω του πάρτι που ξεκίνησε από τις 10 Μαΐου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η ΑΕΚ πανηγυρίζει το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, όλοι έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές στη φιέστα της Κυριακής και σιγά-σιγά το… κιτρινόμαυρο αγωνιστικό μπαίνει ξανά στη λωρίδα του για τη νέα αγωνιστική σεζόν!

Και όταν μιλάμε για οργάνωση νέας αγωνιστικής περιόδου, δύο είναι οι άξονες: Πρώτα το αγωνιστικό τμήμα με τα της προετοιμασίας και των μεταγραφών και έπειτα το εξωαγωνιστικό με τα εισιτηρία της επόμενης σεζόν. Οπως τόνισε ένας προς ένας όλοι οι πρωταγωνιστές του τίτλου, για εκείνους MVP της πρωταθλητικής χρονιάς ήταν ο κόσμος που δημιούργησε απίθανη ατμόσφαιρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Η Αγιά Σοφιά-Allwyn Arena είναι το κάστρο της ΑΕΚ και αυτό αποδεικνύεται πρώτα από τα νούμερα. Μετά την επιστροφή στο σπίτι της, η Ένωση έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα σε τέσσερα χρόνια, ενώ έκανε πρωταθλητισμό όλες αυτές τις σεζόν. Μάλιστα, σε αυτά τα 4 χρόνια από την επιστροφή στα… άγια χώματα της ΑΕΚ, ο Δικέφαλος είναι αυτός που έχει σηκώσει τα περισσότερα πρωταθλήματα στη χώρα!

Οπως είναι λογικό, οι μηχανές της διοίκησης του κλαμπ δουλεύουν αυτή τη περίοδο για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ανακοίνωσή τους. Συγκεκριμένα μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουμε τα πρώτα δείγματα και τις ανακοινώσεις από την ΠΑΕ ΑΕΚ που πλέον έχει να διαχειριστεί τον διψασμένο λαό της Ενωσης για ένα εισιτήριο στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Τι σκέφονται στην ΑΕΚ για τα διαρκείας και την Ευρώπη

Η ανακοίνωση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2026-27 θα γίνει με εντυπωσιακό τρόπο, όπως δηλαδή μας έχει δείξει πως κινείται η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, ανεβαίνοντας σκαλοπάτια και σε αυτό το κομμάτι του marketing και της προσέγγισης στα social media. Την περσινή σεζον, τα εισιτήρια διαρκείας είχαν ξεπεράσει τις 20.000, αλλά φέτος αναμένεται -λόγω πρωταθλήματος, αλλά και Ευρώπης- να ξεπεραστεί κατά πολύ και αυτός ο αριθμός!

Φυσικά το κυρίαρχο ερώτημα όλων των φιλάθλων είναι το τι θα συμβεί με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια καθώς όπως «θεσμοθετήθηκε» τις τελευταίες σεζόν πωλούνται χωριστά τα εισιτήρια για τους αγώνες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξεχωριστά για τα ματς στην Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή, η κυρίαρχη σκέψη εντός της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να δημιουργηθεί ένα ενιαίο εισιτήριο διαρκείας που θα περιλαμβάνει τόσο τα παιχνίδια των ελληνικών διοργανώσεων (Super League και Κύπελλο Ελλάδος), όσο και τα αυτά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αλλωστε, η Ένωση έχει κλειδωμένα 10 ματς στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Αυτά είναι τα παιχνίδια των playoff του Champions League και στη συνέχεια θα δώσει είτε 8 ματς στη League Phase του Champions League, είτε 8 αγώνες στη League Phase του Europa League. Ως εκ τούτου μπορεί να γίνει ο ανάλογος προγραμματισμός από πλευράς του κλαμπ.

Είναι μια απόφαση που, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει κλειδώσει ακόμα, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει η ΑΕΚ στο ένα ενιαίο εισιτήριο διαρκείας για τον κόσμο της.

Το δεδομένα είναι πως… τα καλύτερα έρχονται για το κλαμπ όσο ο κόσμος της ΑΕΚ έχει τέτοια ΕΝΩΣΗ με την ομάδα!

ΠΗΓΗ