Ο λόγος που απέρριψε και την Πατσούκα ο Αλμέιδα
Ο λόγος που απέρριψε και την Πατσούκα ο Αλμέιδα

Την αρνητική απάντηση του Ματίας Αλμέιδα, εισέπραξε η Πατσούκα, όπως μεταδίδουν Μέσα ενημέρωσης από την Αργεντινή.
Απέρριψε την Πατσούκα και παραμένει ελεύθερος ο Ματίας Αλμέιδα!
Ο Λουίς Σέζαρ Μέρλο με νέο ρεπορτάζ τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/05) ανέφερε πως ο Αλμέιδα αρνήθηκε την πρόταση της Πατσούκα εξαιτίας της πίεσης χρόνου που υπήρχε, αφού η ομάδα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, που ξεκινάει σε δύο εβδομάδες και θέλει να κλείσει όσο γρηγορότερα γίνεται το ζήτημα του προπονητή.
Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στις συζητήσεις που είχε ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ με την Μοντερέι.
Βέβαια υπήρχε μία διαφορά στις προσφορές των δύο ομάδων και αυτή ήταν η επιπλέον προοπτική που προσέφερε η Πατσούκα στον Ματίας Αλμέιδα, η οποία μέσα στην πρότασή της είχε συμπεριλάβει και το ενδεχόμενο είτε στο εγγύς είτε στο πιο μακρινό μέλλον, αν εκείνος τα πήγαινε καλά στο Μεξικό, να έπαιρνε… μεταγραφή για την Οβιέδο στην Ισπανία (διεκδικεί την άνοδό της στην La Liga μέσω των Play Off), η οποία ανήκει στον ίδιο όμιλο με την Πατσούκα, ωστόσο ούτε αυτό φάνηκε ικανό να πείσει τον Αργεντινό τεχνικό.
🚨Matías Almeyda no cerró con Pachuca, que está muy cerca de contratar a Jimmy Lozano. ⬇️https://t.co/S04JM5GSAu pic.twitter.com/6TDUi21PyR
— César Luis Merlo (@CLMerlo) May 29, 2025
Ακολούθησε το Aek21fans.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις της ΑΕΚ