Νέα αποκάλυψη της Α Βola για τον νέο προπονητή της ΑΕΚ – Ανατροπή με Σόουζα – Τα 2 ονόματα που βάζει στο τραπέζι
Νέα αποκάλυψη της Α Βola για τον νέο προπονητή της ΑΕΚ - Ανατροπή με Σόουζα - Τα 2 ονόματα που βάζει στο τραπέζι

Για οικονομική ρελάνς της ομάδας του Ντουμπάι ώστε να μην πάει ο 54χρονος στην ΑΕΚ γράφει τώρα η πορτογαλική εφημερίδα.
Άλλη διάσταση στο θέμα Πάολο Σόουζα δίνει σήμερα η «A Bola».
Αφότου το βράδυ της Δευτέρας παρουσίασε τον Πορτογάλο «κλεισμένο» από την ΑΕΚ, το μεσημέρι της Τρίτης η πορτογαλική εφημερίδα ανέφερε ότι η Σαμπάμπ-Αλ Αχλί κάνει ρελάνς για να τον κρατήσει.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομάδα του Ντουμπάι έκανε πρόταση ανανέωσης ύψους πολλών εκατομμυρίων, ώστε ο 54χρονος τεχνικός να μείνει και να μη μετακινηθεί στην «Ένωση».
Μάλιστα σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη θα έχει επιπτώσεις στην επιλογή προπονητή από τους «κιτρινόμαυρους», αναφέροντας ότι στις περιπτώσεις που εξετάζουν οι Ιμανόλ Αλγουαθίλ και Άγγελος Ποστέκογλου.
Ακολούθησε το Aek21fans.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις της ΑΕΚ