Μόλις μαθεύτnκε για Πινέδα και Αλμέιδα – Το δημοσίευμα

Μόλις μαθεύτnκε για Πινέδα και Αλμέιδα

Μόλις μαθεύτnκε για Πινέδα και Αλμέιδα - Το δημοσίευμα

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει θέσει τον Ορμπελίν Πινέδα ως κορυφαία μεταγραφική προτεραιότητα της Μοντερέι, όμως ο Μεξικανός δεν έχει πάρει ακόμη την οριστική του απόφαση.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να συνεργαστεί ξανά με τον Ορμπελίν Πινέδα.

Η Μοντερέι εργάζεται εδώ και περισσότερο από έναν μήνα πάνω στην υπόθεση του διεθνούς μέσου της ΑΕΚ, έχοντας τον ως την κορυφαία μεταγραφική της προτεραιότητα.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει ζητήσει προσωπικά την απόκτησή του ενώ η Μοντερέι έχει καταθέσει μια ιδιαίτερα δελεαστική οικονομική πρόταση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Πινέδα, ωστόσο, δεν έχει δώσει ακόμη την απάντησή του. Ο Μεξικανός μέσος ανέβαλε κάθε τελική απόφαση λόγω των υποχρεώσεών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ εξακολουθεί να εξετάζει και άλλες επιλογές, με βασική επιθυμία του να παραμείνει στην Ευρώπη.

Για να αποκτήσει τον παίκτη, οποιαδήποτε ομάδα από το Μεξικό θα πρέπει να ενεργοποιήσει τη σχετική ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, καταβάλλοντας το ποσό εφάπαξ και όχι σε δόσεις.

Το ενδιαφέρον της Μοντερέι μόνο συγκυριακό δεν είναι. Ο Αλμέιδα πιέζει εδώ και εβδομάδες για την επιστροφή του Πινέδα υπό τις οδηγίες του, όμως η τελική απόφαση παραμένει στα χέρια του 29χρονου άσου, ο οποίος εξακολουθεί να ζυγίζει όλα τα δεδομένα πριν αποφασίσει το επόμενο βήμα της καριέρας του.

ΠΗΓΗ