Η αλήθεια για Μορένο μετά τις φήμες για συμφωνία – Τι ισχύει και με Τούντορ, Μπενίτεθ
Η αλήθεια για Μορένο μετά τις φήμες για συμφωνία - Τι ισχύει και με Τούντορ, Μπενίτεθ

Ανοιχτό είναι ακόμα το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ, με αρκετούς τεχνικούς να είναι στο προσκήνιο, χωρίς όμως να υπάρχει συμφωνία.
Γιώργος Τσακίρης: Για το θέμα του προπονητή της ΑΕΚ και τις εξελίξεις που αναμένονται πλέον από την επόμενη εβδομάδα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, σημειώνοντας ότι δεν επιβεβαιώνεται η φημολογία που αναπτύχθηκε από τη Δευτέρα ότι υπάρχει συμφωνία με τον Βιθέντε Μορένο.
Ο Γιώργος Τσακίρης τόνισε ότι αν κάτι τέτοιο είχε συμβεί δεν θα υπήρχε λόγος περαιτέρω καθυστέρησης στην ανακοίνωση του deal, ενώ μίλησε για τον Ιγκόρ Τούντορ, λέγοντας ότι και μόνο που θα πάει με τη Γιουβέντους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν αφήνει περιθώρια, την ίδια στιγμή που ο Ράφα Μπενίτεθ, όπως σημείωσε, δεν… καίει και είναι σε δεύτερο πλάνο.
Ακολούθησε το Aek21fans.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις της ΑΕΚ