Η ΑΕΚ είναι οικογένεια: Τι έγινε με Αλεξίου στην πρωινή προπόνηση
Η ΑΕΚ είναι οικογένεια: Τι έγινε με Αλεξίου στην πρωινή προπόνηση
Ο Χρήστος Αλεξίου προπονήθηκε κανονικά με την ΑΕΚ στο Άπελντοορν, έχοντας άδεια από την Ίντερ, και γνώρισε το καθιερωμένο φατούρο.
Ο Χρήστος Αλεξίου έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ στο Άπελντοορν και πήρε αμέσως γεύση από το κλίμα των αποδυτηρίων.
Ο νεαρός στόπερ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της Ένωσης, έχοντας έγγραφη άδεια από την Ίντερ, όσο οι διαδικασίες για την παρουσία του στους κιτρινόμαυρους προχωρούν. Για τον Αλεξίου, που έρχεται από το περιβάλλον της Ίντερ U23 και έχει ήδη παραστάσεις από υψηλό επίπεδο ανάπτυξης, οι πρώτες μέρες στην προετοιμασία έχουν ιδιαίτερη σημασία.
Οι νέοι του συμπαίκτες φρόντισαν πάντως να τον βάλουν αμέσως στο κλίμα. Ως νέο μέλος της κιτρινόμαυρης οικογένειας, ο Αλεξίου πέρασε από το καθιερωμένο φατούρο, σε μια χαλαρή στιγμή μέσα στη σκληρή καθημερινότητα της προετοιμασίας. Το ίδιο δεν γλίτωσε ούτε ο Καραργύρης.
Ακολούθησε το Aek21fans.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις της ΑΕΚ