Εξώδικο της ΑΕΚ στην ΕΠΟ, τρέχουν οι εξελίξεις – Τι ζητά η Ένωση

Εξώδικο της ΑΕΚ στην ΕΠΟ, τρέχουν οι εξελίξεις - Τι ζητά η Ένωση

Εξώδικο της ΑΕΚ στην ΕΠΟ, τρέχουν οι εξελίξεις - Τι ζητά η Ένωση

Η ΑΕΚ έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ με αφορμή την επίσημη τοποθέτησή της στον Στεφάν Λανουά και τον υποτιθέμενο προπηλακισμό του Γάλλου.

Η ΑΕΚ έστειλε εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία προς την ΕΠΟ, με αφορμή την επίσημη τοποθέτηση της ομοσπονδίας κατά την διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, για τον υποτιθέμενο «προπηλακισμό»του Γάλλου αρχιδιαιτητή Στεφάν Λανουά, που όπως αποδείχθηκε στην δικαστική διαδικασία στο Πειθαρχικό Όργανο της Super League, ουδέποτε συνέβη.

Η ΑΕΚ ζητάει από την ΕΠΟ δήλωση επανόρθωσης, αποκατάστασης της αλήθειας και ειλικρινούς μεταμέλειας, εντός δέκα ημερών σε όλα τα Μέσα που απαιτείται να το προβάλλουν. Αν αυτό δεν γίνει από την ΕΠΟ, τότε θα υπάρξει κλιμάκωση των νομικών ενεργειών από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ ενώπιον όλων των αρμοδίων δικαστηρίων.

Πηγή: Zougla.gr