Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Αλμέιδα
Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Αλμέιδα

Μαζί στο νησί των Κυκλάδων ο πρώην προπονητής της Ένωσης, με τον πρώην παίκτη του Αστέρα.
Δεν άντεξε πολύ μακριά από την Ελλάδα ο Ματίας Αλμέιδα και επέλεξε την Πάρο για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Αλμέιδα φαίνεται να είναι πολύ δεμένος με την χώρα μας και όπως και τα προηγούμενα καλοκαίρια απολαμβάνει τα γαλανά νερά των Κυκλάδων.
Ο Αργεντινός αποδεσμεύτηκε από την Ένωση στις 13/5 και ύστερα ταξίδεψε για κάποιες μέρες στην Αργεντινή, με το μυαλό στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Μαζί του στην Πάρο είναι ένας παίκτης που έχει φάει με το κουτάλι τα ελληνικά γήπεδα, ο συμπατριώτης του, Ματίας Ιγκλέσιας.
Ο Αλμέιδα ανήρτησε φωτογραφία με τον Ιγκλέσιας, ο οποίος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί.
Η λεζάντα του πελάδο έγραφε: «Τι όμορφο να μπορώ να σε δω και να απολαύσω τον χώρο σου».
Θυμίζουμε ότι ο Ιγκλέσιας αγωνίστηκε από το 2008 στην Ελλάδα και φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ, του Ατρομήτου και του Αστέρας Τρίπολης, ενώ είναι ο πρώτος μη Έλληνας με τις περισσότερες συμμετοχές από καταβολής Super League.
Ακολούθησε το Aek21fans.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις της ΑΕΚ