Έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας ο Μαζουακού

Έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας ο Μαζουακού

Έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας ο Μαζουακού

Το συμβόλαιο του Αρτούρ Μαζουακού ολοκληρώθηκε και ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα.

Σε χωριστούς δρόμους βαδίζουν πλέον η Μπεσίκτας και ο Αρτούρ Μαζουακού, καθώς η τουρκική ομάδα αποχαιρέτησε τον 31χρονο Κονγκολέζο αριστερό μπακ, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε.

Η αποδέσμευση του Μαζουακού έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Νταβίντ Γιούρασεκ για το αριστερό άκρο της άμυνας, επιλογή που είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ.

Ο Μαζουακού φόρεσε συνολικά 108 φορές τη φανέλα της Μπεσίκτας, αρχικά ως δανεικός από τη Γουέστ Χαμ και στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή, έχοντας προσφέρει σταθερές λύσεις στη γραμμή της άμυνας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, το όνομά του είχε επανέλθει στην επικαιρότητα τον περασμένο Ιανουάριο, όταν φέρεται να απασχόλησε εκ νέου την ΑΕΚ, κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στην αγορά.

ΠΗΓΗ