Χαμός στο Καραϊσκάκη μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΛ, άγριες αποδοκιμασίες

Χαμός στο Καραϊσκάκη μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΛ, άγριες αποδοκιμασίες

Χαμός στο Καραϊσκάκη μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΛ, άγριες αποδοκιμασίες

Αποδοκιμάστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά από το φινάλε της αναμέτρησης με την ΑΕΛ Novibet, στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Τι κι αν είχε 35 τελικές, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε το απόγευμα της Κυριακής (22/3) να σκοράρει στην αναμέτρηση με τη Λάρισα Novibet για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Πειραιώτες έμειναν στο 0-0 με τους Θεσσαλούς στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα ο κόσμος να τους αποδοκιμάσει έντονα τη στιγμή που ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά.

Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 88′ και τελικά έμεινε δεύτερος στη βαθμολογία, πίσω από την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να προχωράει προς τα playoffs στο -2 από τους κιτρινόμαυρους.

ΠΗΓΗ