Χαμός στην Σπαρτάκ με Λιβάι – Τι συνέβη

Χαμός στην Σπαρτάκ με Λιβάι - Τι συνέβη

Χαμός στην Σπαρτάκ με Λιβάι - Τι συνέβη

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ δέχτηκε πολλή κριτική για την αφλογιστία του και στη Ρωσία αναρωτιούνται αν αξίζει τα λεφτά του.

Μετά από τρεις μήνες αφλογιστίας, ο Λιβάι Γκαρσία κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Σπαρτάκ Μόσχας, στο ντέρμπι Κυπέλλου με τη Ντιναμό. Παρότι σκόραρε, η κριτική για τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ συνεχίζεται με δημοσιεύματα να αμφισβητούν αν άξιζε τα 20 εκατ.Ευρώ η μεταγραφή του.

Τον 28χρονο επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάνγκο υπερασπίστηκε ο Αθλητικός Διευθυντής των Ρώσων Φράνσις Κατζιγκάο, που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ολοκλήρωση του μεγάλου deal. «Για να μιλήσουμε για την αιτιολόγηση της μεταγραφής, χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο, όχι δύο μήνες. Υπάρχει ένα παράδειγμα, αυτό του Ουγκάλδε (δεν ξεκίνησε καλά και πλέον είναι πρώτος σκόρερ της Σπαρτάκ).

Δεν είναι εύκολο για έναν επιθετικό να προσαρμοστεί, αλλά αυτή είναι η δουλειά του», ήταν τα λόγια του Ισπανού παράγοντα της ρωσικής ομάδας, ο οποίος παραδέχτηκε πως συνολικά η αγορά του ποδοσφαίρου σε αυτό το υψηλό επίπεδο, είναι φουσκωμένη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γκατζιγκάο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Χαβιέρ Ριμπάλτα, με τον οποίο συνεννοήθηκε για τη μετακίνηση του Λιβάι Γκαρσία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Spartak Moscow (@fcsm_official)

ΠΗΓΗ