Ατάκες με…νόημα για κάποια σφυρίγματα – Τι είπε ο Νίκολιτς μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Ατάκες με...νόημα για κάποια σφυρίγματα - Τι είπε ο Νίκολιτς μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Δείτε τις δηλώσεις του Μάρκο Νίκολιτς μετά το ντέρμπι κορυφής της Τούμπας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για την 21η αγωνιστική.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Νίκολιτς
Για το ματς: “Πολύ καλή προσπάθεια συμπεριφορά και νοοτροπρία έδειξε χαρακτήρα στα τελευταία 30 λεπτά. Ισορροπημένο, περίπου κατοχή και ευκαιρίες ίδιες. Απειλήσαμε. Σταθήκαμε άτυχοι στο δοκάρι του Λούκα Γιόβιτς. Είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας, ήρθαμε για τους τρεις πόντους, πήραμε τον έναν και είμαι ευχαριστημένος.
Ήταν πολλές κίτρινες κάρτες, 5-6-7 για σοφτ μαρκαρίσματα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω το πέναλτι. Το πέναλτι που δόθηκε σε σύγκριση με τη φάση του Γκατσίνοβιτς. Σαν να σφυρίζουν με διαφορετικά κριτήρια.
Υπήρξαν κάποια λάθη, ατομικά από Ρέλβας και Πινέδα δώσαμε κάποια δώρα, το συζητήσαμε στην ανάπαυλα και κάναμε πιο ισορροπημένη εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο”.
Για την κατάσταση των Μουκουντί και Πήλιου: “Είχε κάποια προβλήματα πριν από τον αγώνα, αλλά είναι θαρραλέος και έπαιξε δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων του. Αυτό άλλαξε λίγο το πλάνο μας, γιατί παίκτες όπως ο Ζοάο Μάριο και ο Μάνταλος έμειναν στον πάγκο”.
Ακολούθησε το Aek21fans.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις της ΑΕΚ