Αδιανόητη ανάλυση Βαρούχα στην ΕΡΤ: «Δεν υπάρχει πέναλτι στον Γιόβιτς – Έπρεπε να παρέμβει ο VAR»

Αδιανόητη ανάλυση Βαρούχα στην ΕΡΤ: «Δεν υπάρχει πέναλτι στον Γιόβιτς – Έπρεπε να παρέμβει ο VAR»

Αδιανόητη ανάλυση Βαρούχα στην ΕΡΤ: «Δεν υπάρχει πέναλτι στον Γιόβιτς – Έπρεπε να παρέμβει ο VAR»

Ξεκάθαρος ο Παναγιώτης Βαρούχας για τη φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του Βόλου, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει πέναλτι στον Λούκα Γιόβιτς και απορώντας με τη στάση του VAR.

Ο τηλεκριτικός διαιτησίας, σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη φάση στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ, υποστήριξε πως δεν υπήρχε παράβαση πάνω στον Λούκα Γιόβιτς και, κατά συνέπεια, δεν έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ανάλυσή του, καθοριστικό στοιχείο είναι πως ο αμυντικός του Βόλου έχει προλάβει να πατήσει τα πόδια του στο έδαφος πριν από την επαφή.

«Από τη στιγμή που ο αμυντικός του Βόλου έχει προλάβει να πατήσει τα πόδια του στο έδαφος, δεν υπάρχει παράβαση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας στάθηκε και στη λειτουργία του VAR, εκφράζοντας την απορία του για το γεγονός ότι δεν υπήρξε παρέμβαση ώστε ο διαιτητής να επανεξετάσει τη φάση.

Με άλλα λόγια, κατά την εκτίμησή του, όχι μόνο δεν υπήρχε πέναλτι στον Γιόβιτς, αλλά επρόκειτο και για μία περίπτωση στην οποία το VAR θα έπρεπε να έχει παρέμβει.

ΠΗΓΗ