Ανατροπή δεδομένων στην απόφαση ΕΣΑΚΕ για ΑΕΚ – Τι έγινε γνωστό πριν λίγο

Ανατροπή δεδομένων στην απόφαση ΕΣΑΚΕ για ΑΕΚ - Τι έγινε γνωστό πριν λίγο

Ανατροπή δεδομένων στην απόφαση ΕΣΑΚΕ για ΑΕΚ - Τι έγινε γνωστό πριν λίγο

Έπειτα από σειρά επαφών της ΑΕΚ όπως όλα δείχνουν διευθετήθηκε το πρόβλημα που προέκυψε με τη «Sunel Arena» και τον Ευρωπαϊκό τελικό της ομάδας χάντμπολ

Ξεσηκωμός υπήρξε μετά την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να ορίσει τον αγώνα ΑΕΚ – Προμηθέας την ίδια ημέρα που στη Sunel Arena η ομάδα χάντμπολ δίνει Ευρωπαϊκό τελικό απέναντι στην Αλκαλόιντ, όπως έγραψε νωρίτερα το enwsi.gr.

Τελκά ύστερα από συνεννόηση μεταξύ της ΚΑΕ, της ομάδας χάντμπολ και του ΕΣΑΚΕ, όλα δείχνουν ότι το πρόβλημα που προέκυψε προσωρινά σχετικά με τον ευρωπαϊκό τελικό χάντμπολ και το ματς της ΑΕΚ με τον Προμηθέα (εφόσον φυσικά αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό) διευθετείται.

Έτσι το πιθανότερο ενδεχόμενο το ματς είναι να οριστεί για την Τρίτη 20/5. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε και προσωπική παρέμβαση του Ντράγκαν Σάκοτα για να λυθεί το θέμα και να εξυπηρετηθεί η ομάδα χάντμπολ που παίζει ευρωπαϊκό τελικό απέναντι στην Αλκαλόιντ.

Μάλιστα από τον κύκλο επαφών που έγιναν, έδειξε θετική διάθεση για να οριστεί το ματς σε άλλη ημερομηνία και ο ΕΣΑΚΕ.

ΠΗΓΗ