Ανακοίνωση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για το Αλκαλόιντ-ΑΕΚ
Ανακοίνωση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για το Αλκαλόιντ-ΑΕΚ

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ (EHF) ενημέρωσε πως ξεκίνησαν οι νομικές διαδικασίες κατά της Αλκαλόιντ και της ΑΕΚ μετά την αναβολή του αγώνα των ομάδων για λόγους ασφαλείας.
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ προχώρησε την Κυριακή (25/5) στην αναβολή του αγώνας της Αλκαλόιντ με την ΑΕΚ για λόγους ασφαλείας.
Την Τρίτη (27/5) παρέδωσε όλες τις σχετικές πληροφορίες που έχει στην κατοχή της στα νομικά της όργανα και ζήτησε την έναρξη νομικών διαδικασιών κατά των δύο ομάδων.
Οι πληροφορίες που παρείχε στα νομικά της όργανα αφορούν, μεταξύ άλλων, τη διανομή εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους φιλάθλους από την Αλκαλόιντ πριν από τον αγώνα, καθώς και την άρνηση της ΑΕΚ να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του αγώνα.
Η ανακοίνωση:
“Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) την Τρίτη παρέδωσε όλες τις σχετικές πληροφορίες που έχει στην κατοχή της στα νομικά της όργανα και ζήτησε την έναρξη νομικών διαδικασιών κατά των συλλόγων HC Alkaloid και ΑΕΚ Αθηνών.
Αυτό το βήμα έγινε μετά την ακύρωση του δεύτερου αγώνα του τελικού του EHF European Cup Ανδρών μεταξύ των δύο συλλόγων, την Κυριακή 25 Μαΐου.
Οι πληροφορίες που παρείχε η EHF στα νομικά της όργανα αφορούν, μεταξύ άλλων, τη διανομή εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους φιλάθλους από την HC Alkaloid πριν τον αγώνα, καθώς και την άρνηση της ΑΕΚ να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του αγώνα.
Και οι δύο σύλλογοι κλήθηκαν να υποβάλουν τις δηλώσεις τους, καθώς και τις πληροφορίες από τη δική τους πλευρά, ώστε να εξεταστούν από τα νομικά όργανα.
Οποιαδήποτε περαιτέρω επικοινωνία θα γίνει μόνο αφού ληφθεί νομική απόφαση”.
Ακολούθησε το Aek21fans.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις της ΑΕΚ