Header Ads


Ο Ανιγκό φεύγει από Ολυμπιακό και πάει σε ομάδα Super League!

Ο Ανιγκό φεύγει από Ολυμπιακό και πάει σε ομάδα Super League!


Δεν κρατούν ούτε τα....προσχήματα οι νέοι «σύμμαχοι», ποια ομάδα αναλαμβάνει

Ο Ζοζέ Ανιγκό αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν οτι έχει σχεδόν συμφωνήσει με ομάδα της Super League.



Ο Ζοζέ Ανιγκό ολοκλήρωνει τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά μένει Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o Γάλλος τεχνικός έχει προτάσεις από κλαμπ της Super League για να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία.

Ο Ανιγκό πρωτοήρθε στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2017 για τον Λεβαδειακό ο οποίος αναζητά προπονητή και στην πόλη της Βοιωτίας έχουν εξαιρετικές εντυπώσεις για τον Γάλλο, εφόσον τελικά πάνε σε επιλογή ξένου κόουτς.



Ο Ανιγκό αρέσει και στον Βόλο! Ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος έχει πάρει πληροφορίες από τους Πειραιώτες, έχει ήδη κινηθεί για τον διάδοχο του Χρήστου Κόντη ο οποίος αποχώρησε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν οτι τον έχει βρει είναι ξένος και τον έχει κλείσει.

Ο Γάλλος κόουτς ο οποίος είχε πόστο στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα έχει περάσει και από τον Πανιώνιο, μετά τον Λεβαδειακό ενώ έχει εργαστεί και στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.