Header Ads


Στα γραφεία της ΑΕΚ στην OPAP Arena ο Μελισσανίδης!

Στα γραφεία της ΑΕΚ στην OPAP Arena ο Μελισσανίδης!


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στην OPAP Arena για τη σύσκεψη κορυφής που είχε προγραμματιστεί με τα στελέχη της Ένωσης.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η παρουσία του οποίου ήταν προγραμματισμένη με στόχο να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, όπως αυτός είχε καταρτιστεί από τον ίδιο και τον Ματίας Αλμέιδα σε συνάντηση των δύο ανδρών την προηγούμενη βδομάδα.



Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ θα συζητήσει με τους στενούς συνεργάτες του όλα όσα αφορούν την ενίσχυση της Ένωσης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα όμως, μένει να φανεί ποιες μπορεί να είναι οι εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δεδομένα υπάρχουν ζυμώσεις, αλλά κι ενδιαφερόμενοι, για την Ένωση εδώ και καιρό, πλην όμως τούτο δεν σημαίνει κάτι από μόνο του.



Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε σταθεί απέναντι στους δημοσιογράφους πριν από δύο καλοκαίρια, λέγοντάς τους ότι δεν θα είναι εδώ για πάντα. 

Ότι νομοτελειακά θα έρθει η επόμενη ημέρα και πως εκείνος θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι αυτή θα συντελεστεί με τον τρόπο που ενδείκνυται για το μεγαλείο της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.