Header Ads


Τριπλό "χτύπημα" με Γιαννούλη, Χατζηδιάκο και Πέλκα ο Παναθηναϊκός!

Τριπλό "χτύπημα" με Γιαννούλη, Χατζηδιάκο και Πέλκα ο Παναθηναϊκός!


Ο Παναθηναϊκός έχει γαλανόλευκους στόχους για το καλοκαίρι.

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Ενώ, στοχεύουν να μεγαλώσουν την κοινότητα των Ελλήνων παικτών τους μετά και την έλευση του Τάσου Μπακασέτα τον περασμένο χειμώνα.



Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Δημήτρη Γιαννούλης που έμεινε ελεύθερος από την Νόριτς πριν μερικές εβδομάδες. Ο ΠΑΟ φέρεται να δίνει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο στον διεθνή μπακ για να τον ντύσει στα πράσινα.

Το όνομα του Παντελή Χατζηδιάκου παραμένει σε πρώτο πλάνο για το «τριφύλλι». Ο Παναθηναϊκός είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του 27χρονου διεθνούς κεντρικού αμυντικού απ’ το περασμένο καλοκαίρι, όταν πλέον είχε ξεκαθαριστεί πως θα αποχωρούσε απ’ την Αλκμάαρ.



Η ΑΖ ήθελε τότε να παίξει πρώτα ο Χατζηδιάκος στα καλοκαιρινά προκριματικά της στο Conference League κι ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να περιμένει. Πλέον τα δεδομένα είναι αρκετά διαφορετικά.

Ο Έλληνας αμυντικός δεν βρήκε τα πράγματα όπως θα ήθελε στην Κάλιαρι. Δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Κλαούντιο Ρανιέρι, έπαιξε μόλις 15 αγώνες συνολικά στην ομάδα της Σαρδηνίας, η οποία μάλιστα εξασφάλισε την παραμονής της στη Serie A μόλις δύο αγωνιστικές πριν απ’ το φινάλε και μολονότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027, θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό την επόμενη σεζόν.



Τέλος στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται και ο Δημήτρης Πέλκας που μετά από μερικά χρόνια στην Τουρκία θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και στη Λεωφόρο υπάρχει γονιμότερο έδαφος από ότι στην Τούμπα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.