Header Ads


Πάρθηκαν οι αποφάσεις στην ΑΕΚ: Σε ποιες θέσεις ζήτησε μεταγραφές ο Αλμέιδα

Πάρθηκαν οι αποφάσεις στην ΑΕΚ: Σε ποιες θέσεις ζήτησε μεταγραφές ο Αλμέιδα


Όλα τα δεδομένα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ

Ολα τα δεδομένα για το μεταγραφικό καλοκαίρι της ΑΕΚ εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, αφού οι Κιτρινόμαυροι έχουν ως πρώτο (χρονικά) στόχο την πρόκριση στο Conference League.



Ο οργανισμός της ΑΕΚ παραμένει «παγωμένος» μετά το χαμένο Πρωτάθλημα, ένας τίτλος που ήταν στα χέρια της Ένωσης και δεν παρέμεινε εκεί από δικά της λάθη κατά τη διάρκεια της σεζόν. Χαμένοι βαθμοί σε ματς που… απαγορευόταν, αναποτελεσματική στα κρίσιμα ματς των πλέι οφ που «παιζόταν» ο τίτλος και μία νοοτροπία που δεν έβγαζε «λύσσα» για τον τίτλο. 

Ολα αυτά μελετώνται και αναλύονται από τον Ματίας Αλμέιδα και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ που είχαν προ ημερών κρίσιμη συνάντηση για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Μίας σεζόν κρίσιμης σε όλα τα επίπεδα καθώς ξεκινά νωρίς με τρεις προκριματικούς γύρους στο Conference League για να μπει στους ομίλους. Κάτι που απαιτείται φέτος για να πάει το κλαμπ στο επόμενο βήμα και να παραμείνει έτσι σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Δύο εβδομάδες μετά το φινάλε του πρωταθλήματος και 20 ημέρες πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο Αλκμάαρ και στο Μπουργκ Χάαμσταντ, η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει σε μεταγραφές. Γνωρίζουμε ότι έχει συμφωνήσει τον Τσιλούλη, ενώ έχει πράξει το ίδιο και με τον Αλεσάντρο Μπρινιόλι.



Μακρύ – μεταγραφικά – καλοκαίρι για την ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα προφανώς και θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, για να τους εντάξει ομαλά στην ομάδα και να τους έχει από τον πρώτο προκριματικό γύρο, αλλά το καλοκαίρι αναμένεται… μακρύ και με πολλές αλλαγές στην εξέλιξη του. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ έχει αποφασίσει έχοντας κορμό παικτών, να πηγαίνει σε στοχευμένες και ποιοτικές προσθήκες από προκριματικό σε προκριματικό, καθώς είναι αδύνατον να έχει όλες τις μεταγραφές στην προετοιμασία, ενώ παράλληλα θα έχει και ελλείψεις αρχικά από παίκτες είτε στο Euro 2024, είτε στο Κόπα Αμέρικα.

Το ρόστερ θα αλλάζει σιγά-σιγά μέσα στο καλοκαίρι και θα οριστικοποιηθεί, όπως όλα δείχνουν στο φινάλε της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Μία διαδικασία αργή, αλλά απαραίτητη όπως έχει κρίνει το κλαμπ για να αποκτήσει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στις θέσεις που έχει ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα για να «κουμπώσουν» στο πλάνο του. Οι μεταγραφές αναμένεται να είναι τουλάχιστον 6-7 με αυξητική διάθεση, ειδικά αν προκύψουν και πωλήσεις. Κάτι το οποίο είναι πολύ-πολύ πιθανόν πια με Μουκουντί-Σιμάνσκι-Ελίασον και Γκαρσία-Πόνσε να έχουν πάντα έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό, συν ότι προκύψει με τους Μήτογλου-Γαλανόπουλο.



Η ΑΕΚ θέλει τερματοφύλακα (δεν αποκλείεται και δεύτερο μεσούσης του καλοκαιριού), δεξί μπακ, αριστερό μπακ, δεξί εξτρέμ, αριστερό εξτρέμ, παίκτη πίσω από τον φορ και πιθανότατα και κεντρικό μέσο. Βεβαίως σε αυτές τις κινήσεις ίσως προστεθούν και άλλες, με πιθανές πωλήσεις ή αν τελικά δεν μείνουν οι Αλεξάντερ Κάλενς και Νορντίν Αμραμπατ που εκκρεμούν ως υποθέσεις για την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με λίγα λόγια έχουν να γίνουν πολλά αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεδομένα δεν θα γίνουν όλα τώρα, ούτε άμεσα. Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει αυτή η διαδικασία να έχει συνέχεια και διάρκεια όλο το καλοκαίρι και από γύρο σε γύρο στο Conference League να βλέπουμε και διαφοροποιήσεις σε ότι θα έχει ο Αλμέιδα στα χέρια του σε προπονήσεις και αγώνες. Ο «Πελάδο», από πλευράς του, δείχνει πιο απαιτητικός από ποτέ αυτό το καλοκαίρι και από την ίδια τη διοίκηση και σίγουρα θέλει να παρουσιάσει μία καλύτερη και πιο αποτελεσματική ΑΕΚ στο χορτάρι, ειδικά από την στιγμή που και ο εγχώριος ανταγωνισμός συνεχώς μεγαλώνει στην σεζόν αμέσως μετά από την φετινή τρανταχτή αποτυχία για το κλαμπ.
    ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.