Header Ads


Ο επόμενος μετά τον Αραούχο: Ποιος είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί από την ΑΕΚ

Ο επόμενος μετά τον Αραούχο: Ποιος είναι ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί από την ΑΕΚ


Πρόκειται για μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Ένωση, όμως δεν έχει πείσει ακόμα με την παρουσία του. Ήδη πάντως βρέθηκε ομάδα που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει, αν και έχει συμβόλαιο...

Δύσκολη φαίνεται ότι είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ για παίκτη που το περασμένο καλοκαίρι είχε έρθει στην ομάδα με δάφνες, αλλά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο τής σεζόν να γίνει επιδραστικός για το κλαμπ - Να είναι, δηλαδή, απαραίτητος στον Ματίας  Αλμέιδα.



Με αποτέλεσμα ήδη να έχουν υπάρξει διάφορα σενάρια για το μέλλον του, αν και η Ένωση είχε ποντάρει πολλά στην έλευσή του. Ξέρετε σε ποιον αναφερόμαστε; Στον Ροδόλφο Πιζάρο, τον Μεξικανό άσο που ήρθε μετά από εισήγηση του Αλμέιδα αλλά δεν εξελίχθηκε σε νέο Πινέδα.

Το γεγονός ότι στην Ένωση υπέγραψε ελεύθερος, άρα η ομάδα δεν είχε δώσει χρήματα για την απόκτησή του, κάνει ακόμα πιο εύκολο/πιθανό το σενάριο της αποχώρησής του. Ήδη, μάλιστα, υπάρχει στο ρεπορτάζ το όνομα της Τολούκα, από το Μεξικό, που θέλει να τον επαναπατρίσει.



Βέβαια ο 30χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την ΑΕΚ και, από τη στιγμή που έκανε το άλμα στην Ευρώπη, δεν αποκλείεται να θέλει να διευρύνει το διάστημα της παραμονής του εδώ. Άλλωστε, ούτε οι Κιτρινομαυροι είναι σίγουρο ότι σκέφτονται να τον αφήσουν να αποχωρήσουν άμεσα, καθώς οι αγώνες τής ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αρχίσουν νωρίς και αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης του άμεσα, δεν θα υπάρξουν εξελίξεις άμεσα.

"Μπορεί να ψαχτεί ο Πιζάρο για να φύγει - Ενοίκιο για τη μεταγραφή - Τότε θα τον δώσει η ΑΕΚ"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Ντούζγο, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στο Μεξικό, προκειμένου να δούμε τι προοπτική μπορεί να υπάρξει για τον Πιζάρο και την Τολούκα.



"Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενθουσιασμός για τον Πιζάρο, δεν δικαίωσε τις απαιτήσεις της ομάδας, μπορεί και ο ίδιος να ψαχτεί για να φύγει. Αλλά και η ΑΕΚ να είναι πιο ανοιχτή σε προτάσεις. Δεν ήταν τόσο επιδραστικός στο παιχνίδι της", ανεφερε στο αρχικό του σόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Δεν πρωταγωνιστεί η Τολούκα στο Μεξικό αλλά είναι ομάδα των πλέι οφ. Η ΑΕΚ αν δεν βρει να τον αντικαταστάσει, δε νομίζω ότι θα βιαστεί για να τον παραχωρήσει".

Μπορεί να δώσει οικονομικό κίνητρο στην ΑΕΚ για να τον αποκτήσει;

"Ίσως να τους δώσει κάποιο ενοίκιο. Δεν είναι πλούσια ομάδα, αλλά μπορεί να δώσει χρήματα για να φέρει έναν παίκτη σαν τον Πιζάρο. Δεν έχει μεγάλα έξοδα".

Τι πιστεύεις γύρω από την υπόθεση Πιζάρο-Τολούκα;

"Στο παρασκήνιο ψάχνονται για να βρουν αντικαταστάτη του Πιζάρο, αλλά είναι ακόμα νωρίς και δεν έχει ξεκαθαρίσει. Έχει νωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ίσως προχωρήσει αργότερα".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.