Header Ads


«Πάει για 6-7 μεταγραφές το λιγότερο η ΑΕΚ φέτος!»

«Πάει για 6-7 μεταγραφές το λιγότερο η ΑΕΚ φέτος!»


Όλα όσα είπε για τις μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ

Αρκετές μεταγραφές αναμένεται να κάνει η ΑΕΚ το καλοκαίρι, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



«Πιστεύω πως θα κάνει το λιγότερο 6-7 μεταγραφές, αλλά μπορεί να πάει και παραπάνω, αν υπάρξουν πωλήσεις ή αν κριθεί πως πρέπει να γεμίσει το ρόστερ με κάποιους ακόμη παίκτες τύπου Τσιλούλη. Φυσικά αν υπάρξει πώληση παίκτη, θα υπάρξει αντικατάσταση. Επίσης αν αποφασιστεί αλλαγή συστήματος, για παράδειγμα σε 4-3-3, θα χρειαστεί ένας ακόμη χαφ πρώτης γραμμής», ανέφερε.

Σχετικά με την απόκτηση γκολκίπερ είπε: «Το ιδανικό είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έρθει ο τερματοφύλακας και ο δεξιός μπακ Η ΑΕΚ ψάχνει βασικό γκολκίπερ, ο Μπρινιόλι είναι ελεύθερος και είναι δεδομένο πως είναι μέσα στους παίκτες με τους οποίους η ομάδα ασχολείται. Από εκεί και πέρα, θα δείξει. Δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να πάρει και δύο τερματοφύλακες, αν και έχουν συμβόλαια ο Αθανασιάδης και ο Στάνκοβιτς».



Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση Άμραμπατ είπε: «Δίνω κάποιες περισσότερες πιθανότητες να μείνει, γιατί και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες. Πάντα έχει στο μυαλό του την Ολλανδία, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει κάποια καλή πρόταση και στην ΑΕΚ έχει καλές απολαβές, είναι βασικός και αγαπητός στα αποδυτήρια».

Τέλος αναφέρθηκε στην πολύ θετική εκκίνηση στις ανανεώσεις των διαρκείας και την αναμονή απόφασης συνολικά της Super League για τη δυνατότητα μεταβίβασης των διαρκείας.




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.