Header Ads


Η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ από Superleague μετά τον Τσιλούλη!

Η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ από Superleague μετά τον Τσιλούλη!


Γιατί φόρεσε τα πράσινα, τι αλλαγές φέρνει στο Τριφύλλι και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στην Ένωση.

Η τρίτη προσπάθεια του Τζορτζ Μπάλντοκ την τελευταία 2ετία για να έρθει σε μεγάλη ελληνική ομάδα, από ότι φαίνεται, θα είναι και η... τυχερή! Πρώτα ο Ολυμπιακός, μετά η ΑΕΚ και τελικά ο Παναθηναικος! 


Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει το εμπόδιο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που αποδείχθηκε ... απαγορευτικό στις δυο προηγούμενες προσπάθειες του αφού πλέον μένει ελεύθερος. Μιλάμε για τον βασικό δεξιό μπακ της Εθνικής Ελλάδας, με 13 συμμετοχές στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ (λόγω τραυματισμών δεν έκανε περισσότερες) και με χρηματιστηριακή αξία 2.500.000 ευρώ. 

Σύμφωνα με την ελληνό-αγγλική πιάτσα agents η ΑΕΚ επιχείρησε να τον αποκτήσει και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο χωρίς αποτέλεσμα ενώ από τον Φεβρουάριο ενεπλάκη στην υπόθεσή του και ο Παναθηναικος! 



Τελικά στην " μάχη" των δυο για τον Μπάλντοκ υπερισχύουν οι πράσινοι - του έδειξαν πως τον ήθελαν περισσότερο και με ανώτερη προσφορά - ενώ όπως έχουμε ξαναγράψει οι κιτρινόμαυροι θα βολευτούν με τον συνομήλικό του (31χρονο επίσης) Οντουμπάτζο του Άρη.

Προφανώς ρόλο έπαιξε και το μεγάλο αγγλικό μανατζερικό Γραφείο που τον εκπροσωπεί, η Base, με την οποία αξιωματούχος του Παναθηναϊκού διατηρεί απο παλιά πολύ καλή σχέση. Για την ιστορία πελάτης της CAA BASE ήταν και ο Ιν Μπεόμ Xουάνγκ όταν τον ήθελε ο Αλμέιδα αλλά η ΑΕΚ δεν κατάφερε να τον φέρει στην Ελλάδα, κάτι που πέτυχε σχεδόν 2 μήνες μετά ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη. Παρεμπιπτόντως τώρα που ο Χουάνγκ είναι ξανά υποψήφιος - το καλοκαίρι- για την ΑΕΚ και θέλει ΑΕΚ δεν είναι πελάτης της BASE ο Νοτιοκορεάτης μέσος.



Η σχεδόν βέβαιη καλοκαιρινή άφιξη του Μπάλντοκ στον Παναθηναϊκό θέτει/δημιουργεί ερωτηματικό για το τι θα γίνει με τους υπάρχοντες δύο, Βαγιαννίδη και Κώτσιρα. Παρεμπιπτόντως και οι δυο είναι από τους πλέον χαμηλόμισθούς του ρόστερ.

Ο ένας, ο "Βάγια", είναι μεγάλο πρότζεκτ, που κόντρα σε όσα είχαν γραφτεί δεν συμγώνησε/δεν έκανε νέο συμβόλαιο με αναπροσαρμογή αποδοχών και επέκταση συμβολαίου (το υπάρχον τελειώνει τον Ιούνιο του 2025), οπότε το ερχομενο καλοκαίρι όλα είναι... ανοικτά για το μέλλον του. Κι αυτό αφού δεδομένα υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες του εξωτερικού, κάποιες μάλιστα έχουν ζητήσει ... τιμή από το τριφύλλι ενώ υπάρχει και το ισχυρό ποσοστό 38% της Ίντερ. 

Ο δε Κώτσιρας, που με την άφιξη του Τερίμ, έγινε ξανά βασικός και πολυθεσίτης, έχει ανανέωση συμβολαίου και δεδομένα θέλει σχεδόν διπλασιασμό αποδοχών. Αν μείνει ή αν έμενε, για να το θέσω καλύτερα ο Τούρκος κόουτς, θα έμενε και με το συμβλολαιο που ζητούσε. Βέβαια και τώρα ακούγεται πως θα ανανεώσει. Στο να συνυπάρξουν όμως, και οι τρεις δεξιοί μπακ την νέα σεζόν στον ΠΑΟ, δηλαδή Μπάλντοκ/Βαγιαννίδης/Κώτσιρας, το κόβω πάρα πολύ...χλωμό!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.