Header Ads


Ξεσηκωμός στον Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: Πάει για sold out το «Βικελίδης»

Ξεσηκωμός στον Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: Πάει για sold out το «Βικελίδης»


Οι φίλοι του Άρη αναμένεται να γεμίσουν το «Κλεάνθης Βικελίδης» ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική των play off της Super League.

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Άρη αναφορικά με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19/5 - 20:00).


Όπως προκύπτει από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο ούτως ώστε να δώσει ώθηση στους παίκτες του Άκη Μάντζιου να... κόψουν τον τίτλο του πρωταθλητή από τον Δικέφαλο, αλλά και ενόψει του τελικού κυπέλλου σχεδόν μία εβδομάδα μετά (25/5) που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζεται πως την φετινή σεζόν σε τρία ματς, ο Άρης μετρά 2 νίκες ενώ 1 παιχνίδι έχει έρθει ισόπαλο και οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κρατήσουν το αήττητό τους κόντρα στον πρωτοπόρο της Super League, ΠΑΟΚ.



Τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με τις τιμές να είναι οι εξής:

ΘΥΡΕΣ ΤΙΜΗ
ΘΥΡΕΣ 1, 3 15,00 €
ΘΥΡΑ 2 25,00 €
ΘΥΡΑ 9 30,00 €
ΘΥΡΑ 7 40,00 €
ΘΥΡΑ VIP («Άλκης Καμπανός») 125,00 €

* Το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ στις Θύρες 1,2,3 και 10 ευρώ στις Θύρες 7,9.



Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr,
https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024.

Επίσης θα διατίθενται από τη Δευτέρα (13/05) από το ARIS F.C. Store (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-18:00) και από τα εκδοτήρια του γηπέδου (Κυριακή 19/05 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα), ενώ -να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και του ΑΜΚΑ.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κατά την είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου οι κάτοχοι εισιτηρίων (διαρκείας και απλών) θα πρέπει να φέρουν μαζί τους έγγραφο ταυτοποίησης προσώπου (Αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο σε άλλο όνομα. Σε περίπτωση παράβασης θα επιβάλλεται αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.