Header Ads


Νέα Φιλαδέλφεια: Κλειστά μαγαζιά αύριο υπό τον φόβο επεισοδίων ενόψει τελικού του Conference League

Νέα Φιλαδέλφεια: Κλειστά μαγαζιά αύριο υπό τον φόβο επεισοδίων ενόψει τελικού του Conference League


Αρκετά μαγαζιά κλείνουν αύριο υπό τον φόβο επεισοδίων

Ειδική διαπίστευση που φέρει τον τίτλο «άδεια διέλευσης κατοίκου» προμηθεύονται οι κάτοικοι στη Νέα Φιλαδέλφεια, που μένουν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ ενώ την ίδια ώρα αρκετά από τα μαγαζιά της περιοχής αποφάσισαν να κλείσουν υπό τον φόβο επεισοδίων.



Υπενθυμίζεται ότι ενόψει του αυριανού τελικού του Conference League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα, τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας είναι δρακόντεια και ουδείς θα μπορεί από το πρωί της Τετάρτης να κινείται χωρίς εισιτήριο ή άδεια σε κοντινή ακτίνα από την «Αγιά Σοφιά».

Επιπλέον, διαπιστεύσεις και σχετικές άδειες έχουν προμηθευτεί οι εργαζόμενοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής για να κινούνται γύρω από το γήπεδο.



Βέβαια, τα περισσότερα μαγαζιά τόσο πέριξ του γηπέδου όσο και στη Λεωφόρο Δεκελείας αλλά και σε στενά κοντά στο γήπεδο, αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστά αύριο, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων μετακίνησης για τους μόνιμους κατοίκους που αιτήθηκαν, στο πλαίσιο των μέτρων για την διεξαγωγή του τελικού του Conference League και που διαμένουν στους εξής δρόμους:



  • Καππαδοκίας, Αδάνων, Κιλικίας, Μερσίνης, Αττάλειας.
  • Ιωνίας (από Φωκών μέχρι Σύλλης), Σμύρνης (από Φωκών μέχρι Σύλλης), Λυκούργου (από Σμύρνης μέχρι Ιωνίας), Σύλλης (από Ιωνίας μέχρι Επταλόφου).
  • Παπαναστασίου (από Ξάνθης μέχρι Ιωνίας).
  • Ξάνθης, Ευβοίας, Λευκάδος, Ροδόπης, Βοσπόρου (από Δεκελείας έως Αγίας Τριάδος).
  • Δαρδανελίων, Καλλιπόλεως, Κυζίκου, Επταλόφου (από Δεκελείας έως Σύλλης).

Διαπιστεύσεις μέχρι σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Όπως ενημέρωσε ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκιηδόνας, η παραλαβή των διαπιστεύσεων γίνεται στον Α’ όροφο του Πνευματικού Κέντρου στη Νέας Φιλαδέλφειας Ν. Τρυπιά 45 μέχρι σήμερα (28/05) στις 20:00.

Οι κάτοικοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Δίπλωμα. Ένα μέλος κάθε οικογενείας, δύναται να παραλάβει και τις διαπιστεύσεις για τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας.

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο που έχει καταρτίσει η Ελληνική Αστυνομία, την ημέρα διεξαγωγής του τελικού του UEFA Europa Conference League, την Τετάρτη 29 Μαΐου, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας θα γίνουν μια σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα καταστήσουν δύσκολη ή και ανέφικτη την προσέγγιση των οχημάτων στην περιοχή γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ.





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.