Header Ads


Αλλάζουν όλα στην ΑΕΚ: Οι πρώτες αποφάσεις Σάκοτα

Αλλάζουν όλα στην ΑΕΚ: Οι πρώτες αποφάσεις Σάκοτα


Τρέχουν οι εξελίξεις με Σάκοτα στην ΑΕΚ - Αλλάζουν τα πάντα

Ήδη προχωράει ο σχεδιασμός για τη Βασίλισσα της νέας σεζόν, όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Σημαντικές εξελίξεις στη Βασίλισσα καθώς ήδη προχωράει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Όπως έχουμε ξαναγράψει, οι αλλαγές θα είναι ριζικές και σε όλα τα επίπεδα. 


Και επι της ουσίας, η πρόσληψη του Ντράγκαν Σάκοτα, που θα οριστικοποιηθεί σύντομα, αλλάζει τα πάντα. Αρχικά να τονίσουμε πως η ΑΕΚ θα πάει σε ολοκληρωτικές αλλαγές στο τεχνικό τιμ καθώς αυτό θα απαρτίζεται μόνο απο νέα πρόσωπα. Για την ακρίβεια, θα υπάρξει πρόσληψη τριών βοηθών προπονητή και γυμναστή. 

Όλα τα στελέχη θα είναι επιλογές του Ντράγκαν Σάκοτα. Μάλιστα, ήδη έχουν γίνει σχετικές προτάσεις και στην ΑΕΚ αναμένουν τις απαντήσεις για να προχωρήσει η στελέχωση του επιτελείου. 



Από εκεί και πέρα θα υπάρξει πρόσληψη και νέου τιμ μάνατζερ ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνουν κάποιες κινήσεις από τον Μάκη Αγγελόπουλο σε οτι αφορά εκκρεμότητες που υπάρχουν που θα σφραγίσουν και την τελική συμφωνία με τον Ντράγκαν Σάκοτα έτσι ώστε να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις και η παρουσίαση του πρότζεκτ της νέας περιόδου. 

Ολες αυτές οι κινήσεις προφανώς και δείχνουν πως η περσινή κακή σεζόν ανήκει στο παρελθόν και οτι χτίζεται κάτι καινούργιο σε στέρεες βάσεις υπο την καθοδήγηση του Ντράγκαν Σάκοτα. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.