Header Ads


Η μεταγραφή που θέλει ο Αλμέιδα από Ελλάδα μετά τον Τσιλούλη!

Η μεταγραφή που θέλει ο Αλμέιδα από Ελλάδα μετά τον Τσιλούλη!


Για τον Μόουζες Οντουμπάτζο που αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα και στις θέσεις που θα ενισχυθεί η ΑΕΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ και στα δεδομένα για τις κινήσεις ενίσχυσης στο ρόστερ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.


Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Μιχάλη Τσόχο, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως θα περάσει η σημερινή (21/05) και η αυριανή (22/05) και μετά θα γίνει άλλη μια συνάντηση του Ματίας Αλμέιδα με τη διοίκηση για τις αποφάσεις που θα παρθούν.

Παράλληλα, στάθηκε στα τρία συμβόλαιο που ολοκληρώνονται (Αραούχο, Άμραμπατ, Χατζισαφί), ξεκαθαρίζοντας πως η «Ένωση» θα κινηθεί για αριστερό μπακ, κάνοντας λόγο πως ο αριστερός μπακ του Άρη, Μόουζες Οντουμπάτζο, είναι μια περίπτωση που αρέσει στον «Πελάδο», όπως και άλλες για τη συγκεκριμένη θέση.



Επισήμανε ότι θα υπάρξει ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ και τερματοφύλακα, όπως επίσης για το κέντρο και τη μεσοεπιθετική γραμμή. Τέλος, τόνισε πως όταν ο Αλμέιδα συνέλθει απολύτως από τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, θα θέλει ακόμη περισσότερο να βελτιώσει την ΑΕΚ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.