Header Ads


Βόμβα από Τουρκία: Αποχωρεί ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ;

Βόμβα από Τουρκία: Αποχωρεί ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ;


«Φωτιά» έχουν πάρει τα ΜΜΕ στην γείτονα χώρα, με τον Τούρκο δημοσιογράφο Σεκρν Ντικμέ να αποκαλύπτει πως η Μπεσίκτας είχε επικοινωνία τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, βολιδοσκοπώντας την κατάσταση και τις προθέσεις του Δικεφάλου και του προπονητή.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Μπεσίκτας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή που θα την οδηγήσει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών μετά από μία περίπλοκη σεζόν. Μετά την απομάκρυνση του Φερνάντο Σάντος, ο τουρκικός σύλλογος πορεύτηκε με τον υπηρεσιακό προπονητή, Σερντάρ Τοπρακτέπε. 


Σύμφωνα -λοιπόν- με τον γνωστό, Σεκρν Ντικμέ του «Sports Digitale», στο μυαλό της διοίκησης των «αετών» υπάρχει το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου και γι΄αυτό σε πρώτη φάση είχαν επικοινωνία τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με τον ίδιο τον Ρουμάνο τεχνικό, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για εκείνον. Σε μία προσπάθεια να βολιδοσκοπήσουν την κατάσταση αλλά και τις προθέσεις των ασπρόμαυρων.

Μάλιστα, οι Τούρκοι αναφέρονται και στη ρήτρα του 55χρονου τεχνικού, υπογραμμίζοντας πως σε ομάδα των πέντε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων η ρήτρα είναι στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, το buy- out ανέρχεται στα 4 εκ. ευρώ.



Τι ακριβώς ισχύει

Ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι στο μυαλό των Τούρκων και συγκεκριμένα της Μπεσίκτας είναι δεδομένο. Το ότι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους στον ΠΑΟΚ, επίσης. Το ότι είναι η εποχή του χρόνου που τα μεταγραφικά σενάρια παίρνουν φωτιά, ειδικά σε χώρες με παράδοση σ' αυτά, είναι σαφές.



Από την άλλη, η σχέση ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου έχει σφραγιστεί εδώ και καιρό με νέο συμβόλαιο με ορίζοντα τριετίας, μήνες πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συνεπώς δεν τίθεται κανένα θέμα για τους Θεσσαλονικείς ή για τον προπονητή της ομάδας, πέρα από μία καταγραφή της κατάστασης.

Προ ημερών, ο 55χρονος τεχνικός είχε πει χαρακτηριστικά πως: «Ήταν μια συναισθηματική απόφαση να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ, αυτός είμαι. Αν πάρω μια απόφαση, αυτό είναι. Υπήρξαν συζητήσεις ακόμα και τώρα. Αλλά εγώ στον ΠΑΟΚ έχω την ευκαιρία να παλέψω για να κατακτήσω το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να παίξω στην Ευρώπη.

Λες να με βάλουν στον πειρασμό να πάω να αγωνιστώ π.χ. για την αποφυγή του υποβιβασμού. Θα μπορούσα να πάω, όπως πήγα στην Ξάνθη, να δουλέψω για να ανοίξω ακόμα μια πόρτα στην καριέρα μου, δεν είναι όμως τόσο απλό».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.