Header Ads


Τον ζήτησε ο Αλμέιδα, τον κλείνει ο Μελισσανίδης!

Τον ζήτησε ο Αλμέιδα, τον κλείνει ο Μελισσανίδης!


Όσο για το ποσό που θα χρειαστεί η ΑΕΚ να δαπανήσει για τον παίκτη, οι Περουβιανοί αναφέρουν πως θα είναι στο ένα εκατ. ευρώ και είναι διαχειρίσιμο!

Οι Περουβιανοί θεωρούν δεδομένη την παρουσία του Αλεξάντερ Κάλενς και την επόμενη σεζόν στην ΑΕΚ.


Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Κάλενς θα είναι στο Copa America με το Περού, καθώς ο Φοσάτι τον υπολογίζει στην αποστολή και στην συνέχεια γίνεται εκτενής αναφορά στα πεπραγμένα για την καριέρα του. 

Επισημαίνεται πως τον Σεπτέμβριο του 2023 άφησε την Χιρόνα για να έρθει στην ΑΕΚ και να πάρει χρόνο συμμετοχής και εν συνεχεία σημειώνεται πως «ο Κάλενς συνιστά ένα σημαντικό αμυντικό όπλο για την ΑΕΚ του Αλμέιδα που επιδιώκει την παρουσία του στην Αθηναίους και την επόμενη σεζόν». 



Επισημαίνεται πως «η Χιρόνα δεν ενδιαφέρεται, πλέον, για τον παίκτη και επιδιώκει την πώλησή του ή τη λύση του συμβολαίου του» και υπογραμμίζεται πως «το καλύτερο δυνατό σενάριο για την ΑΕΚ είναι η λύση του συμβολαίου του παίκτη για να μπορεί να έχει τον Κάλενς ελεύθερο χωρίς να χρειάζεται να πηληρώσει τη μεταγραφή, αν και και αν χρειαστεί θα το κάνει και αυτό».


Όσο για το ποσό που θα χρειαστεί η ΑΕΚ να δαπανήσει για τον παίκτη, οι Περουβιανοί αναφέρουν πως θα είναι στο ένα εκατ. ευρώ και είναι διαχειρίσιμο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.