Header Ads


Νέα Φιλαδέλφεια: Συναγερμός σε κατοίκους και καταστηματάρχες για τον τελικό παρουσία οπαδών Ολυμπιακού

Νέα Φιλαδέλφεια: Συναγερμός σε κατοίκους και καταστηματάρχες για τον τελικό παρουσία οπαδών Ολυμπιακού


Δεν αποκλείονται εξελίξεις στην υπόθεση - Όλα τα δεδομένα

«Κόκκινος συναγερμός» έχει σημάνει στην Νέα Φιλαδέλφεια μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League που έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena.



Και πάμε να εξηγήσουμε τι εννοούμε; Κατ' αρχήν είναι δεδομένο πως οι κάτοικοι και καταστηματάρχες ανησυχούν στην ιδέα και μόνο για παρουσία φίλων του Ολυμπιακού στην πόλη για πολλές ώρες. 

Διότι ο τελικός μπορεί να ξεκινά στις 10 το βράδυ, ωστόσο για πολλές ώρες, από το μεσημέρι ενδεχομένως, οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα κυκλοφορούν δεδομένα σε χώρους γύρω από το γήπεδο. 



Και στην Νέα Φιλαδέλφεια θεωρείται δεδομένο πως θα μεταβούν όχι μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, αλλά και αρκετοί που δεν θα έχουν κάποιο «μαγικό χαρτάκι». Έτσι ελλοχεύει ο κίνδυνος η κατάσταση να ξεφύγει και όλοι αντιλαμβανόμαστε τι εννοούμε μ' αυτό...

Έτσι στην Νέα Φιλαδέλφεια τόσο οι κάτοικοι όσο και καταστηματάρχες είναι στο... πόδι ενθυμούμενοι και τα όσα έζησαν το βράδυ του περασμένου Αυγούστου, όπου 100 και πλέον Κροάτες έκαναν... βόλτα στην χώρα και έφθασαν ανενόχλητοι στην «Αγιά Σοφιά» μετατρέποντας σε πεδίο μάχης τον χώρο με τον Μιχάλη Κατσούρη να χάνουν την ζωή του.



Ταυτόχρονα, στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει έντονη ανησυχία για την διεξαγωγή του τελικού του Conference League παρουσία του Ολυμπιακού. Αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη την εκφράζουν όχι δημοσίως βέβαια τονίζοντας πως ένας τέτοιος τελικός είναι άκρως επικίνδυνος. Βέβαια εγείρεται και το ερώτημα πώς μπορεί η ΕΛ.ΑΣ. να εγγυηθεί έναν ασφαλή  ευρωπαϊκό τελικό με οπαδούς του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ίδια στιγμή  δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια για διεξαγωγή τελικού Κυπέλλου κάπου στην χώρα παρουσία φίλων και των δύο ομάδων. 

Να θυμίσουμε, μάλιστα, πως όταν η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια την ίδια ημέρα που ο Παναθηναϊκός έπαιζε με τον Προμηθέα Πάτρας στο ΟΑΚΑ και με εντολή της ΕΛΑΣ αναβλήθηκε ο αγώνας μπάσκετ λόγω… ανικανότητας της Αστυνομίας να δώσει εγγυήσεις!

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η ανησυχία αυτή έχει φθάσει ήδη στα υψηλά κλιμάκια εντός και εκτός συνόρων. Και ίσως αυτό να σημαίνει πολλά. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.