Header Ads


Η απάντηση Αλμέιδα για Λιούμπισιτς!

Η απάντηση Αλμέιδα για Λιούμπισιτς!


Εξήγησε τα πάντα - Ο λόγος που δεν τον χρησιμοποιούσε

Ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας μίλησε για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς και για τον λόγο που δεν τον έβαζε στα προηγούμενα ματς.


Ο Αλμέιδα απαντά για τον Λιούμπιτσιτς: «Για αυτό δεν το έβαζα - Είναι πολύ μεγάλος παίκτης»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μολις μιλήσαμε για τη… μιζέρια. Μίλησα μαζί του πριν δυο ημέρες. Όταν κάποιος μιλάει για το μέλλον. Είναι παίκτης που ήρθε εδώ όταν η ομάδα ήταν πρώτη. Είναι παίκτης που έφτασε και έπρεπε να προσαρμοστεί στο δικό μας στυλ παιχνιδιού. Συμμετείχε σε κάποια παιχνίδια. Στα τελευταία ματς οι αλλαγές ήταν πιο επιθετικογενείς. Είχα μιλήσει μαζί του για να είναι πιο ήρεμος. Εγώ του ζήτησα να έρθει. Η αποψινή εμφάνιση δείχνει το μέλλον. Δεν χάσαμε το πρωτάθλημα επειδή δεν έπαιξε ο Λιούμπισιτς. Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης.



Εδώ δεν υπάρχει κάτι περίεργο. Αν υπήρχε θα το έλεγα εγώ. Αν υπήρξε κάτι περίεργο οι παίκτες εχουν τη δυνατότητα να μου μιλήσουν. Έχει μία ώρα σχεδόν που αν τελείωνε ο αντίπαλος με ισοπαλία θα ήμασταν εδώ να το γιορτάζαμε και δεν θα με ρωτούσε κανείς για τον Ρόμπερτ. Αν θέλει κάποιος να μας δηλητηριάσει ας το κάνει σε άλλες σελίδες».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.