Header Ads


Επιστρέφει στη Λας Πάλμας ο Αραούχο;

Επιστρέφει στη Λας Πάλμας ο Αραούχο;


Δημοσίευμα από την Ισπανία συνδέει τον Σέρχιο Αραούχο -που δεν απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ- με τη Λας Πάλμας.

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Αραούχο ολοκληρώνεται με την ΑΕΚ στις 30 Ιουνίου και το μέλλον του παραμένει ανοικτό: η «Ένωση» έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης, αλλά ο Αργεντινός -που έφυγε από την Ελλάδα για τις διακοπές του- δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής σε αυτή και όλα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα.


Εν τω μεταξύ, Ισπανικό δημοσίευμα κάνει λόγο πως ο Αργεντινός μπορεί να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο της Λας Πάλμας ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, τονίζοντας πως στον πρόεδρο, Μίγκελ Άνχελ Ραμίρεθ, θα άρεσε η επιστροφή του 32χρονου στην ομάδα των Κανάριων Νησιών.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Passion Amarilla» αναφέρει: «Το συμβόλαιο του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται και μπορεί να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο του καλοκαιριoύ. 



Ο πρόεδρος Μίγκελ Άνχελ Ραμίρεθ είχε αναγνωρίσει κατά καιρούς ότι θα του άρεσε να επέστρεφε ο Αραούχο στη Λας Πάλμας, κάτι που είχαμε γράψει και τον περασμένο Ιανουάριο».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.