Header Ads


Άνω κάτω η ΑΕΚ: Σκέψεις για πλήρη αποχή από τους παίκτες!

Άνω κάτω η ΑΕΚ: Σκέψεις για πλήρη αποχή από τους παίκτες!


Η κατάσταση στην ΑΕΚ Betsson μοιάζει με καζάνι που βράζει για ακόμα μια φορά, με τους παίκτες να μην κάνουν ομαδικές προπονήσεις, λόγω οφειλών και το ενδεχόμενο πλήρους αποχής να είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Για ακόμα μια φορά, λίγο πριν από το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, η ΑΕΚ Betsson έχει σημαντικά ζητήματα να επιλύσει, όσον αφορά την κατάσταση στο εσωτερικό της. Αυτό γιατί για ακόμα μια φορά δεν γίνονται προπονήσεις στο κλειστό των Λιοσίων, παρά μόνο ατομικά session από τους παίκτες, ώστε να μείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό, έστω και τυπικά.


Όλα αυτά περίπου μία εβδομάδα πριν από τα παιχνίδια των playoffs της Stoiximan Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό, με την Ένωση να έχει μειονέκτημα έδρας σε αυτή τη σειρά.

Το αγωνιστικό όμως έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα εντός των τειχών. Διότι η μη τήρηση των όσων ειπώθηκαν στην προ εβδομάδων συνάντηση του Μάκη Αγγελόπουλου με τους παίκτες της Ένωσης είναι το νο.1 θέμα που ταλανίζει την ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό πως τον τελευταίο μήνα οι ομαδικές προπονήσεις είναι ελάχιστες στο κλειστό των Λιοσίων, ενώ και στις ατομικές προπονήσεις δεν δίνουν το παρόν όλοι οι παίκτες.



Ο Τζάστιν Τίλμαν έχει αποχωρήσει από την Ελλάδα, κάτι που έκανε και ο Τζόρνταν Μόργκαν λίγο καιρό αργότερα, ενώ ο Όστιν Χόλινς έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας, μέχρι νεοτέρας, ελέω της κατάστασης. 

Όλα αυτά έχουν συνθέσει μια πολύ άσχημη εικόνα, στην οποία οι ιθύνοντες την ΑΕΚ Betsson καλούνται να βρουν λύση.

Μάλιστα το ενδεχόμενο πλήρους αποχής ακόμα και από ατομικά session στο κλειστό των Λιοσίων, είναι όλο και πιο ορατό, λίγες μέρες πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια της post season.



Με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί πλέον υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια. Το πρώτο είναι να μην κατέβει καν η ομάδα στο Game 1 των playoffs απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, κάτι που θα σημάνει αυτόματα καταστροφή, ενώ το δεύτερο είναι να αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι, αλλά η εικόνα που θα παρουσιάσει, δεδομένης και της απραξίας και της απουσίας τακτικής προετοιμασίας να είναι πολύ μακριά από τα στάνταρ της ομάδας. Να αγωνιστεί για να... βγει η υποχρέωση και να γλιτώσει η Ένωση από περαιτέρω μπελάδες.

Σε κάθε περίπτωση η μπάλα είναι στα χέρια του Μάκη Αγγελόπουλου, που θα πρέπει να δώσει λύσει για να βγει η σεζόν σε πρώτη φάση, την ώρα που η κατάσταση στα ενδότερα της ομάδας δεν είναι καθόλου καλή με όσα έχουν διαμορφωθεί.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.