Header Ads


Ποδόσφαιρο γυναικών: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (4-5 πεν.)

Ποδόσφαιρο γυναικών: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (4-5 πεν.)


Τα κορίτσια της ΑΕΚ απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο, όπως ο ΠΑΟΚ, τα έδωσαν όλα, έστειλαν το ματς στην παράταση και τελικά «λύγισαν» στα πέναλτι με 4-5.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ τα έδωσε όλα στον πρώτο της ιστορικό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απέναντι στον έμπειρο ΠΑΟΚ, ωστόσο «λύγισε» στα πέναλτι. 


Η Ένωση αν και έμεινε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε σε 1-1 με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και έτσι έστειλε το ματς στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι, όπου εκεί ηττήθηκε με 4-5. 

Η ΑΕΚ προσπάθησε να απειλήσει στο 8' με την Ντζανή, που βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε πάνω στη Νίχαους. Τελικά, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με την Παπαδοπούλου να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά, μετά από σέντρα από τα αριστερά. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν η κεφαλιά της Καπνίση πέρασε ελάχιστα άουτ.  



Η ΑΕΚ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, με την Στεφάτου, μετά από ωραία συνεργασία με την Χατζινικολάου, να κάνει το τελείωμα και να στέλενει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ρυθμός στην πορεία έπεσε και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, δεν υπήρξε κάποια μεγάλη ευκαιρία, μέχρι το 115', όπου η Παπαδοπούλου έκανε μια κεφαλιά, η οποία πέρασε άουτ. Τελικά, το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, στα οποία τελικά «λύγισε» με 4-5. 



ΑΕΚ (Κωτσοβός): Χατζηχαριστού, Βέρα, Μπαρτζακλή (66' Τριβυζάκη), Παυλοπούλου, Πινέδα, Κόλλια, Στεφάτου, Ντζάνη (46' Χατζηνικολάου), Καπνίση, Τσελέντη, Τζουτζουράκη (85'Νίκα).

ΠΑΟΚ (Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Γκούνη, Κιουρεξίδου, Μήτκου, Στράντζαλη (55' Δοϊρανλή), Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Γιαννακά, Χέλμβαλ (110' Ακίντα), Παπαδοπούλου.

Η εξέλιξη των πέναλτι: 

1-0 Η Στεφάτου με ωραία εκτέλεση πέναλτι δίνει προβάσισμα στην ΑΕΚ

1-1 Ισοφαρίζει ο ΠΑΟΚ με την Μήτκου

2-1 Καπνίση με συρτό χτύπημα 

2-2 Χαλατσογιάννη

3-2 Πινέδα και νέο προβάδισμα για την ΑΕΚ 

3-3 Παπαδοπούλου 

Μένει το 3-3, καθώς το χτύπημα της Νίκα αποκρούει η Νόιχαους

3-4 Εύστοχη εκτέλεση από τον ΠΑΟΚ από την Κιουρεξίδου

4-4 Χατζηνικολάου με ψύχραιμη χαμηλή εκτέλεση

4-5 Εύστοχος ο ΠΑΟΚ και τέλος στο ματς. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.