Header Ads


Κάλεσμα της Original 21 για δυναμικό «παρών» στο ξενοδοχείο πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Κάλεσμα της Original 21 για δυναμικό «παρών» στο ξενοδοχείο πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!


Με ανακοίνωση στα social media η Original 21 καλεί τους φιλάθλους της ΑΕΚ για συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας ώστε να συνοδευτούν μέχρι το γήπεδο ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Δίπλα στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα βρεθούν από νωρίς οι οπαδοί της ΑΕΚ πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (24/04, 20:30) στην «OPAP Arena». 


Η Original 21 έκανε κάλεσμα προς όλους τους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους για τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί έξω από το ξενοδοχείο της Ένωσης με σκοπό να τονώσουν ψυχολογικά την ομάδα και να τη συνοδεύσουν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



Αδέρφια μας Ενωσίτες,

Από μάχη ερχόμαστε, σε μάχη πετάμε.

Αυτή η μάχη είναι η πιο σημαντική μέχρι την επόμενη για να κερδηθεί ο πόλεμος. Αυτή την μάχη για ένα εκατομμύριο και βάλε λόγους είναι χρέος ΟΛΩΝ ΜΑΣ να την κερδίσουμε και σε αυτό το χρέος εκπτώσεις δεν μπορούν να γίνουν.



Το πρώτο γκολ το βάζουμε εμείς αύριο στις 17.30 η ώρα στο ξενοδοχείο. Καλούμε όλο τον κόσμο να είναι δίπλα στον Ματίας και τους παίχτες μας συνοδεύοντας τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ μέχρι το γήπεδο.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!

Πρωτάθλημα ΕΜΕΙΣ... μόνο ΕΜΕΙΣ!

Υ.Γ: ΜΑΙΚ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΩΝ.

Υ.Γ2: Los que no creen , que crean.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.