Header Ads


Το MEGA «ονειρεύεται» τιμωρία 3 αγωνιστικών σε Αλμέιδα (vid)

Το MEGA «ονειρεύεται» τιμωρία 3 αγωνιστικών σε Αλμέιδα (vid)


Για το απίστευτο περιστατικό που έγινε στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Ματίας Αλμέιδα, μίλησαν στο MEGA.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχασε την ψυχραιμία του μετά το σφύριγμα της λήξης και επιτέθηκε σα μαινόμενος… ταύρος, σε έναν άνθρωπο που βρισκόταν μέσα στο γήπεδο.


Αυτός μάλιστα φαίνεται ότι ήταν αξιωματούχος του αγώνα, αφού είχε και διαπίστευση, ενώ παίκτες του αλλά και αντίπαλοι προσπαθούσαν να τον σταματήσουν.

Η συμπεριφορά του φυσικά ήταν ανεπίτρεπτη και πρώτη φορά τον βλέπουμε τον προπονητή της ΑΕΚ να ξεφεύγει και μάλιστα με τόσο ακραίο τρόπο.



Σύμφωνα με όσα τόνισε ο Αντώνης Καρπετόπουλος, οι φήμες θέλουν το θύμα να είναι ο υπεύθυνος της ΔΕΑΒ, που για κάποιο λόγο δέχτηκε αυτή την ακραία επίθεση.

MEGA: Βαριά τιμωρία για τον Αλμέιδα!

Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε ότι ο καθένας μπορεί να χάσει το μυαλό του, ειδικά αν η ένταση είναι τόσο μεγάλη, ωστόσο τώρα θα φανεί αν υπάρχουν αθλητικοί δικαστές.



Κάπου εκεί ο Ηλίας Σπάθας πήρε το λόγο και ξεκαθάρισε ότι έχει τη δυνατότητα να παρέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας, γιατί είναι μία περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη του διαιτητή.

Πρέπει εκείνος να πάρει το υλικό και να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές ο Ματίας Αλμέιδα, αφού αυτό προβλέπει ο κανονισμός.

Μάλιστα όλο το πάνελ στο MEGA συμφώνησε ότι και τις δηλώσεις που έκανε μετά ο Αργεντινός δεν κατάφερε να… συμμαζέψει την κατάσταση.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.