Header Ads


Τελευταία ενημέρωση: Δεν ξεκινάει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αν δεν κατέβουν τα εμετικά πανό

Τελευταία ενημέρωση: Δεν ξεκινάει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αν δεν κατέβουν τα εμετικά πανό


Διαβάστε για την αθλιότητα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ που ξεπέρασαν τον εαυτό τους - Ενέργειες της ΑΕΚ για να κατέβει ο άρρωστος οχετός 

Ούτε τους νεκρούς δεν σέβονται οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ξεπέρασαν τον θλιβερό και αξιολύπητο εαυτό τους, δείχνοντας την αρρώστια που έχουν κατά της ΑΕΚ. Στην Θύρα 4, έχουν ετοιμάσει δύο εμετικά πανό. 



Το ένα, προσβάλει τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε από Κροάτες Ναζιστές-χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με το πανό των ΠΑΟΚτσήδων να γράφει «Χανούμια αδερφοκτόνοι», σε μια από τις μεγαλύτερες οπαδικές αθλιότητες που θα μείνει στίγμα στην Τούμπα λόγω της αρρώστιας ορισμένων.  

Επίσης, υπάρχει κι άλλο ένα πανό που δείχνει το ατελείωτο κόμπλεξ κατωτερότητας. Αναφέρει συγκεκριμένα: «Μια φυλακισμένη στην υποκρισία πόλη που τα παίρνουν όλες κι όλοι, ένας Τίγρης λαθρεμπόρας τα χώνει». 



Προφανώς η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη όλες τις ενέργειες προς παρατηρητές Λίγκας, παρατηρητές ΔΕΑΒ και ΠΑΟΚ, ώστε το άθλιο πανό να μαζευτεί πριν την έναρξη του αγώνα... 

Μάλιστα ο διαιτητής του αγώνα ενημέρωσε πως το ματς δεν θα ξεκινήσει αν δεν κατέβει το εμετικό πανό

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.