Header Ads


Αλμέιδα: «Τα επόμενα τρία ματς θα κρίνουν το πρωτάθλημα!»

Αλμέιδα: «Τα επόμενα τρία ματς θα κρίνουν το πρωτάθλημα!»


Ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στη NOVA ενόψει του αγώνα με τον Άρη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα επόμενα τρία κρίσιμα ματς θα είναι καθοριστικά για την εξέλιξη των playoffs.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις του στη NOVA ενόψει του αγώνα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα επόμενα τρία παιχνίδια το πιθανότερο να κρίνουν τη μάχη του τίτλου για την Ένωση. 


Παράλληλα μίλησε για την ενέργεια που προσφέρει ο κόσμος στην ομάδα, αλλά και για τη δυσκολία του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στη NOVA: 

Για την κατάσταση που είναι η ομάδα ενόψει Άρη: "Πηγαίνουμε καλά, η ομάδα ξεκουράζεται πλέον είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε αύριο τον Άρη που ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι".



Για το αν περιμένει παρόμοιο ματς σε σχέση με τα προηγούμενα με τον Άρη: "Θα είναι κάτι παρόμοιο, γνωριζόμαστε και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές".

Για το τι μπορεί να κάνει ένας προπονητής για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο: "Νομίζω ότι είναι δύσκολο να εκπλήξουμε ο ένας τον άλλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μπορεί να υπάρξει διαφορετική αντιμετώπιση στη στρατηγική, αλλά οι παίκτες κάνουν τα πράγματα στο τέλος στο γήπεδο. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ισοδύναμο, μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να αιφνιδιάσει, αλλά δύσκολα αυτήν την περίοδο".



Για το αν θεωρεί ότι τα τρία ματς που ακολουθούν για την ΑΕΚ θα κρίνουν πράγματα για τον τίτλο: "Πιστεύω πως ναι και μακάρι να είναι έτσι. Μετά έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να παίξουμε δύο παιχνίδια σε τέσσερις μέρες. Το πιο πιθανό αυτά τα παιχνίδια να είναι καθοριστικά. Κάθε φορά που περνάει ένα παιχνίδι το επόμενο είναι ακόμα πιο σημαντικό".

Για τον κόσμο της ΑΕΚ που είναι κοντά στην ομάδα και την εμψυχώνει: "Είμαι πάντα ευγνώμων στον κόσμο μας. Η ενέργεια που μας μεταφέρει είναι κάτι το μοναδικό. Εδώ και δύο χρόνια προσπαθούν οι παίκτες μας να δίνουν την ψυχή τους".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.